22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Câine cu gusturi ieşite din comun

Un câine din Statele Unite a reuşit să mănânce 800 de dolari. La propriu. Pepper Ann, un labrador de opt ani, a dat buzna în poşeta stăpânei sale în toiul nopţii şi a devorat toate bancnotele pe care le-a găsit. La scurt timp după această întâmplare, nu mică i-a fost mirarea lui Debbie Hulleman, stăpâna câinelui, când a văzut că la fiecare ieşire „la plimbare“ cu Pepper Ann aduna câte o bancnotă. Hulleman a recuperat deja 700 de dolari, şi crede  că va recupera toţi banii. Până acum, Pepper Ann s-a mai delectat şi cu alte obiecte ciudate, printre care rujuri, pixuri, pastă de dinţi, şampon şi chiar o cutie cu şerveţele.

Piscină furată cu tot cu apă

O bandă de hoţi a reuşit să fure o piscină pentru copii umplută cu 4.500 de litri de apă din grădina unei vile din New Jersey. După cum informează Libero.it, ineditul furt a avut loc la Paterson, un orăşel din New Jersey, la vila familiei Valdivia. Potrivit poliţiei, hoţii au furat în timpul nopţii piscina plină cu apă a fetiţei familiei, pe nume Daisy. Spre surprinderea oamenilor legii, hoţii au reuşit să fure piscina fără să lase nici o picătură de apă în urma lor.

Băi termale cu bere în Cehia

Pentru a-şi atrage noi clienţi, proprietarii unei berării din Harrachov, Cehia, le oferă acestora posibilitatea să se bucure de băi termale în bere. După cum informează Libero.it, baia de 25 de minute într-un amestec de bere blondă şi neagră cu un ridicat conţinut de vitamina B şi care are o temperatură de 36 de grade este benefică pentru întinerirea pielii şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine.

Paraşutistă la 84 de ani

O bunicuţă din Polonia a efectuat primul său salt cu paraşuta la venerabila vârstă de 84 de ani, ea devenind astfel cea mai bătrână paraşutistă din Polonia. „Am supravieţuit eu celui de-al doilea război mondial şi nu mi-a fost frică, aşa că acum cu atât mai puţin“, a declarat curajoasa octogenară imediat după salt. Bunica Krysia, cum se numeşte poloneza, adoră să danseze şi să asculte muzică la maximum şi a promis că va mai sări o dată cu paraşuta la vârsta de 100 de ani.

Gorbaciov – noua imagine Louis Vuitton

Ultimul preşedinte al fostei Uniuni Sovietice, Mihail Gorbaciov, a fost ales noua imagine Louis Vuitton pentru următoarea colecţie de genţi a cunoscutei case franceze. După cum informează Libero.it, fotografiile pentru campania publicitară au fost realizate de Annie Leibovitz. Gorbaciov nu se află la prima experienţă de acest tip, în urmă cu zece ani el apărând într-o reclamă pentru lanţul de pizzerii Pizza Hut. De data aceasta, pictorialul a avut loc pe bancheta din spate a unui autotuism vechi, care merge de-a lungul zidului Berlinului. În afară de fostul lider comunist, Louis Vuitton şi-a ales ca reprezentanţi pe vedeta din „Lost in Translation“. Scarlett Johannson, jucătorii de tenis Andre Agassi şi Steffi Graf şi pe actriţa Catherine Deneuve.

Heidi Klum – o actriţă ratată

Fotomodelul german Heidi Klum a realizat că se pricepe cel mai bine la defilarea pe podium şi să pozeze în reviste şi nicidecum la actorie. „Am încercat şi actoria, dar nu era
ce-mi trebuia mie. Nu pot să mă prefac că plâng în drame. Nu pot să jelesc sau să fiu o scorpie, nu sunt credibilă“, a declarat Klum despre încercarea ei de a juca în filme.
Heidi a interpretat roluri în mai multe sitcom-uri, iar în 2004 a jucat în producţia „The Life And Times Of Peter Sellars“. După toate aceste încercări, vedeta a realizat că actoria nu este pentru ea. „Eu sunt mai bleguţă, o persoană foarte veselă“, a mărturisit Klum.

Cameron Diaz – amorezată de Jude Law

Actriţa Cameron Diaz pare să îşi fi găsit în sfârşit sufletul pereche. După cum informează Libero.it, fericitul ales este Jude Law. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „The Holiday“. „Este carismatic, distractiv, deschis şi şarmant. Este foarte uşor să te îndrăgosteşti de el“, a spus Cameron despre noul său iubit. Acesta, ca să-şi surprindă iubita, a plănuit o serie de cine romantice. „Au fost foarte uniţi la filmări, iar prietenia s-a transformat în iubire. Amândoi au trecut prin despărţiri şi tocmai de aceea nu vor să grăbească lucrurile. Iau totul pas cu pas“, a povestit un apropiat al cuplului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS