Horoscop

Autori


 Berbec

Aveţi o atitudine rezervată şi refuzaţi contactul cu lumea. Ceva nu vă convine şi preferaţi să fiţi singur. Izolarea chiar vă prieşte, pentru că puteţi folosi liniştea instalată ori pentru a studia, ori pentru a vă concentra eficient asupra unui proiect important pentru cariera dumneavoastră.

 Taur

Nu daţi randament prea bun în activităţi intelectuale solicitante, de aceea nu faceţi o impresie chiar atât de bună pe cât v-aţi propus la un curs, la un examen sau la un interviu de angajare.

 Gemeni

Atmosfera este intimă în casa dumneavoastră, simţiţi mai mult ca oricând nevoia de a-i avea alături pe cei dragi. Relaţia cu mama, cu copiii sau cu persoana iubită este strânsă, iar din discuţiile între patru ochi se pot ivi veşti sau informaţii – până acum necunoscute – care trebuia destăinuite pentru bunul mers al vieţii de familie.

 

 Rac

Fiţi atent până unde întindeţi coarda în cazul unei dispute cu un frate sau un coleg, pentru că interlocutorul dumneavoastră poate fi cam impulsiv şi aruncă vorbe dure care strică totul. Ori se poate încheia aici relaţia cu acesta, ori îi veţi purta pică mult timp după aceea pentru ce a spus.

 Leu

Relaţia cu reprezentantul unei instituţii este mai mult decât benefică, pentru că vă pune în faţa unui răspuns excelent. Ori o aprobare la o solicitare oficială, ori o reuşită la un concurs sau la un examen, ori se aud veşti deosebite despre cariera dumneavoastră.

 Fecioară

Se pare că sunteţi tratat greşit de ceilalţi, că vă judecă superficial, la prima vedere, fără a încerca să vadă cine sunteţi cu adevărat. Nu au timp să descopere că tot ceea ce faceţi este corect şi vor fi tentaţi să vă analizeze după nişte criterii care nu vă reprezintă.


 Balanţă

Sunteţi foarte îngrijorat de mersul unei situaţii. Sunteţi direct răspunzător de nivelul la care s-a ajuns, pentru că a fost decizia dumneavoastră şi aţi lucrat pe cont propriu, ca atare, dacă totul eşuează, tot dumneavoastră va trebui să reparaţi sau să daţi explicaţii.

 Scorpion

O piedică nedorită dă peste cap calmul unei situaţii. Totul părea să se fi aşezat pe un făgaş normal, fără a mai apărea factori perturbatori, dar v-aţi înşelat. Aţi crezut că, dacă nu recunoaşteţi că există şi puncte fragile, acestea nu se vor manifesta, dar, iată, pericolul există.

 Săgetător

O zi veselă, în care vă simţiţi răsfăţat şi aveţi parte numai de veşti bune, distracţii, evenimente pe placul dumneavoastră. Vă puteţi permite tot felul de capricii, chiar şi legate de bani, de aceea o ieşire la cumpărături poate fi riscantă.

 Capricorn

Cu ajutorul unui prieten, puteţi redresa cu succes o situaţie ce scăpase puţin de sub control. Staţi de vorbă, găsiţi punctele slabe şi soluţiile optime şi tot împreună readuceţi totul la normal. Poate fi vorba de o discuţie lămuritoare, de explicaţii necesare, de sfaturi date sau primite.

 Vărsător

Vă aflaţi într-un mediu în care nu vă simţiţi chiar în apele dumneavoastră, dar trebuie să vă adaptaţi situaţiei, fără să crâcniţi. Este o situaţie de compromis, nu va dura mult, deci, cel puţin pe moment, acceptaţi situaţia aşa cum e.

 Peşti

Colaboraţi bine cu lumea, cu grupuri numeroase de persoane, cu oameni de peste hotare. Comunicarea merge bine, vă şi miraţi cât de uşor intraţi în vorbă cu persoane pe care nici nu le ştiaţi, dar totuşi ceva vă leagă.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 31 iulie 2007

Actualitate

» Precipitaţii reduse în zonele afectate de secetă extremă
» Tarom, în tăvălugul falselor concursuri cu premii
» Război pe terenuri între mai-marii judeţului

Local

» A murit Patriarhul Teoctist
» Scurte ştiri
» Primarul Văle, din nou în boxa acuzaţilor
» 11 oameni căzuţi în stradă
» Blocul operator al Spitalului Judeţean va fi renovat
» Zece milioane de euro pentru staţia de epurare a Râmnicului
» 80 de ani de la înfiinţarea Armatei Populare Chineze
» Zeci de hectare arse din cauza ţigărilor
» Scurte ştiri
» Medicii nu vor rezidenţiatul la Educaţie
» Locuinţe administrate de Ministerul Sănătăţii
» Despăgubiri pentru culturile calamitate
» Nu se mai stinge Domogledul
» Scurte ştiri
» AVAS ar putea privatiza sau lichida companiile miniere
» Năstase se pricepe la vaci
» Arta negocierii cere sacrificii

Gorj

» Scurte ştiri
» Medicii din Motru nu vor spaţii pentru cabinete din cauza preţului
» Abuzuri ale directorului de la Colegiul Tehnic Mătăsari
» Sculptorii, învinşi de căldură

Sport

» Colţul microbistului
» Juniorii Avram şi Ioniţă împart dreptatea etapa viitoare
» Universitatea, în lupta pentru titlu
» Stroe are încredere în juveţi
» Lupescu vrea oltenii în cupele europene
» Ionuţ Popa cere concentrare cu Craiova
» Născuţi învingători
» Scurte ştiri
» 16 medalii pentru atleţii craioveni
» Probleme cu portarii la CSM Vâlcea
» CS Ostroveni a oprit trofeul
» Costel din Coasta de Fildeş a confirmat
» Terry, cel mai bine plătit din campionatul Angliei
» Fotbalul i-a unit pe şiiţi, suniţi şi kurzi în Irak
» Beckham, făcut star pop de Pele
» Alin Stoica nu are loc în Cupa UEFA
» Fanii îl vor pe Cicinho îl locul lui Chivu
» Turcii i-au subapreciat pe români
» Hagi debutează cu Steaua în Europa

Bani & Afaceri

» Nokia N76

Magazin

» Horoscop
» Scurte ştiri
» Îngheţată cu gust de vin
» Picnicul, preferat restaurantului

Opinii

» Teoctist şi după
» Ştiinţa, de vis!

Top