17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinWinona Ryder, la ceasul destăinuirilor

Winona Ryder, la ceasul destăinuirilor

La cinci ani după ce a fost arestată pentru furt, cunoscuta actriţă Winona Ryder revine în lumina reflectoarelor.

Ajunsă la 35 de ani, vedeta a acceptat să vorbescă despre ultimele sale trei filme, „The Ten“, „Sex e Death 101“ şi „The Last Word“, dar şi despre momentele de coşmar din acele zile, despre medicamentele pe care a fost nevoită să le ia, despre remuşcări şi despre singurătate.

Prestigioasa publicaţie Vogue i-a dedicat actriţei coperta numărului său din luna august, alegând-o pentru „a reprezenta femeile americane ale generaţiei sale“. Pentru Winona, acesta este primul interviu din decembrie 2001, când vedeta a fost surprinsă de camerele video în timp ce fura mai multe haine dintr-un magazin din Beverly Hills. Winnona a fost arestată şi condamnată la muncă în folosul societăţii. „Atenţia care mi s-a acordat în zilele acelea nu a fost doar ieşită din comun, ci şi jenantă, mai ales că 11 septembrie abia trecuse. Am avut parte de o asemenea mediatizare exact în momentul în care ţara noastră fusese atacată. Acelea au fost cele mai urâte momente din viaţa mea“, a mărturisit actriţa.

Cleptomană din cauza medicamentelor

Ajunsă la momentul adevărului, Winona a încercat să vorbească despre posibilele cauze ale gestului său. „Cu două luni înainte de arestare, mi-am rupt braţul în două locuri. Doctorul mi-a prescris multe analgezice ca să scap de dureri. Apoi am ajuns în punctul în care nu mai aveam dureri, însă începusem să o iau razna. Eram foarte confuză. Momentul arestării a fost teribil, însă şi o binecuvântare, pentru că m-a forţat să renunţ la medicamente“, a povestit Winnona. Ajutorul familiei a fost extrem de important pentru Winona. Această perioadă însă a trecut. Ryder şi-a reluat activitatea în faţa camerei de filmat şi în curând îşi va lansa trei pelicule în Statele Unite. În timp ce viaţa sa profesională pare să se redreseze, nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa sa personală. În trecut, Winnona a avut relaţii cu Johnny Depp şi Matt Damon, însă acum este singură. Cea mai mare dorinţă a sa este să devină mamă. „Ştii, când te întreabă cineva «cine este dragostea vieţii tale?»… Dumnezeule, sper că nu am întâlnit-o încă, pentru că, altfel, aş avea o viaţă foarte tristă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS