22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDieta cu grepfrut şi proteine

Dieta cu grepfrut şi proteine

Vă place grepfrutul şi vreţi să slăbiţi cu ajutorul lui? Site-ul www.idieta.ro vă propune o dietă asemănătoare cu cea proteică 2, care are la bază acest fruct.

Dimineaţa: Se mănâncă un grepfrut pe stomacul gol şi, în caz că nu puteţi aştepta până la prânz, mai consumaţi un fruct (exclus banane).

Prânz: În funcţie de preferinţe, se poate consuma: carne (fără grăsime) sau ouă fierte (maximum două) sau brânză (de preferat brânză de vaci slabă sau orice altă brânză cu un conţinut cât mai mic de grăsime). La prânz se mai poate mânca salată verde cu lămâie sau salată de roşii cu castraveţi şi puţină lămâie sau oţet.

Cină: aceeaşi recomandare ca la prânz (poate fi ceva diferit) sau iaurt slab, sau o cană de lapte, sau alte două fructe. Nu se consumă nici pâine, nici dulciuri. Porţiile sunt normale (între 150 – 250 g). Se poate bea apă, ceai sau cafea (neîndulcite şi fără lapte).

Combinată cu puţin sport, această dietă are ca rezultat pierderea a aproximativ patru kilograme pe săptămână, dar nu este recomandat să o ţineţi mai mult de două săptămâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU