7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

V-aţi făcut planuri pe termen lung sau visaţi deja prea departe în cazul unei acţiuni tocmai începute, dar, când credeaţi că totul merge bine, ajungeţi într-un impas. Trebuie ori să mai aşteptaţi, deoarece acum condiţiile se opun evoluţiei, ori să modificaţi sensul de mers, descoperind că nu aţi ales calea cea mai bună.

Taur

Participaţi la un eveniment de familie ce urmează un anumit ceremonial: o nuntă, un botez, o recepţie patronată de o persoană ce impune respect. Poate e doar o vizită la bunici şi îi veţi aşeza pe aceştia în prim-plan, ascultând cu luare-aminte ceea ce au de spus.

Gemeni

Ideile dumneavoastră sunt apreciate, deci aveţi un cuvânt de spus în mediile prin care treceţi. Vi se cer sfaturi, părerea dumneavoastră contează mai mult ca ale altora, pentru că lumea ştie că de la un Geamăn nu pot veni decât idei excelente.

Rac

O persoană în vârstă are o putere aparte asupra dumneavoastră, ori pentru că simţiţi o afecţiune fără margini faţă de ea – de exemplu, pentru mama, ori pentru că are o anume autoritate ce vă reduce uşor la tăcere.

Leu

Jucaţi rol de arbitru sau negociator în conflictele altora şi reuşiţi să aduceţi dialogul pe un teren paşnic. Nu trebuie să ţineţi partea nimănui, ci doar să deschideţi o cale spre dialog între tabere adverse aflate în conflict.

Fecioară

Vi se cere să faceţi un sacrificiu în avantajul unui prieten, deşi nu aveţi nimic de câştigat. Îl veţi face, de dragul lui, demonstrând astfel ce prieten bun sunteţi, dar nu întotdeauna eforturile vă sunt răsplătite. Celălalt poate profita de ceea ce faceţi pentru el, fără să-şi dea seama că pentru dumneavoastră a însemnat totuşi o umilinţă.

Balanţă

Ghinionul apare de la cine nu vă aşteptaţi, pentru că puteţi avea parte de motive de supărare de la prieteni, de la fraţi, de la necunoscuţi întâlniţi pe stradă. Primiţi o informaţie răuvoitoare, de parcă cineva vă transmite ceva greşit cu scopul de a vă face un rău.

Scorpion

Sunteţi rezervat faţă de o persoană din anturaj ori pentru că personalitatea sa puternică vă intimidează, ori pentru că intuiţia dumneavoastră – care rareori dă greş – vă transmite că ar fi mai bine să-l ţineţi la distanţă.

Săgetător

Sunteţi luat în seamă, privit cu simpatie pe oriunde treceţi şi vă simţiţi excelent în pielea dumneavoastră. Meritaţi un asemenea tratament chiar dacă este şi o urmă de infatuare la mijloc. Când ceilalţi vă laudă şi vă scot în evidenţă numai calităţile, aveţi motive de satisfacţie, ca atare veţi prefera să fiţi alături de persoane în faţa cărora vă simţiţi net superior, ca să vă puteţi umfla puţin în pene.

Capricorn

Nu suportaţi monotonia, de aceea veţi pleca unde vedeţi cu ochii. V-aţi săturat de casă şi veţi invita pe cineva la o plimbare sau trageţi o fugă la mare, la munte, la ţară. Nu vă aşteaptă nici acolo vreun program mai variat, dar măcar vă simţiţi bine că aţi evadat puţin din rutină.

Vărsător

Starea dumneavoastră emoţională este la pământ şi treceţi printr-o criză deloc plăcută. Parcă vă este frică de ceva sau aţi avut un vis ciudat azi-noapte care v-a influenţat negativ, deci problemele sunt de natură psihică. Tot ceea ce simţiţi se revarsă în acţiunile dumneavoastră şi nimic nu merge.

Peşti

Lucrurile evoluau binişor, ajutat fiind şi de alte persoane, dar brusc apare în cale o piedică şi acţiunea este pusă în pericol. Ceva nu mai merge bine, poate unul dintre colaboratori nu a jucat cinstit şi, în loc să vă ajute, mai mult vă încurcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS