13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Birocraţia vă taie avântul, încât nu reuşiţi să vă atingeţi scopurile profesionale propuse pentru azi. Legile sau regulamentele vă interzic anumite iniţiative, sau prezenţa unei persoane cu funcţie vă intimidează şi nu vă permite să vă desfăşuraţi aşa cum aţi dori.

Taur

Sunteţi optimist în privinţa afacerilor sau a situaţiei financiare, pentru că vi se promit câştiguri bune. Lucrurile evoluează lent, dar sigur şi aveţi din ce în ce mai multe garanţii şi certitudini că acţiunile la care contribuiţi de ceva vreme vor ajunge curând la o materializare.

Gemeni

Unele planuri au ajuns într-un impas şi sunteţi tentat să vă lăsaţi păgubaş, să renunţaţi să mai depuneţi vreun efort, convins că este în zadar. Nu abandonaţi lupta, se mai poate face ceva pentru a trece peste acest hop. Există şi piedici pe parcursul drumului dumneavoastră spre reuşită.

Rac

Mai e cale lungă până veţi ajunge la rezultatele eforturilor pe care trebuie să le depuneţi acum. Poate este vorba de acumulare de informaţii la un curs sau de un proiect profesional de durată, asupra căruia trebuie să vă concentraţi serios, deşi rezultatele vor apărea mult mai târziu. Sunteţi conştient că este nevoie de răbdare până la capăt.

Leu

Sunteţi cam obosit, pentru că multe sarcini domestice au fost lăsate numai pe umerii dumneavoastră. Aţi avea nevoie de ajutorul familiei, pentru că sunt multe de făcut în interesul tuturor, dar ceilalţi uită că ar trebui să lucraţi în echipă, considerând că eforturile dumneavoastră sunt obligatorii pentru bunul mers al treburilor casnice. Relaţiile în familie sunt apăsătoare.

Fecioară

Vă cuprinde un avânt incredibil înaintea unui drum nou. Vă grăbiţi, aţi vrea să ajungeţi repede la rezultatele dorite, pentru că vă entuziasmează ceea ce se prefigurează, dar aveţi grijă: precipitarea aceasta poate da naştere unor erori. Luaţi-o mai încet!

Balanţă

O persoană cu intenţii nu tocmai sincere vă convinge să porniţi pe un drum care nu duce acolo unde credeţi. Primiţi indicaţii greşite, mincinoase, deci încercaţi să cereţi sfaturi din mai multe direcţii ca să nu vă luaţi după una singură, şi aceea eronată. Dacă plecaţi la drum, nu ajungeţi la destinaţia propusă iniţial.

Scorpion

Aşteptaţi cu sufletul la gură un răspuns oficial sau un verdict într-o situaţie profesională. Poate vi s-a promis un ajutor de la o persoană sus-pusă şi priviţi intervenţia acesteia ca pe o salvare. Chiar dacă răspunsul mult dorit apare într-o formă sau alta, greul abia de acum începe, pentru că deschide, de fapt, perspective noi la care trebuie să contribuiţi de acum încolo.

Săgetător

Când e vorba de bani, sunteţi capabil să vă luptaţi pentru drepturile ce vi se cuvin. Poate nu aţi fost plătit bine de un client sau o sumă întârzie să apară, deşi e aşteptată de mult, de aceea, dacă vreţi să restabiliţi echilibrul firesc, trebuie să ridicaţi puţin tonul. Arătaţi-i celui care vă datorează bani că vă irită întârzierea şi să vedeţi ce repede găseşte banii pe care trebuie să vi-i dea!

Capricorn

Gândul zboară spre trecut, spre o perioadă idilică, frumoasă, romantică a vieţii dumneavoastră. Poate e vorba de o fostă iubire care apare cumva în peisaj şi renaşte stări emoţionale dintre cele mai intense. Vi se pare că tot ceea ce s-a petrecut în trecut este mai frumos, de aceea deveniţi nostalgic şi refuzaţi unele lucruri din prezent. Parcă regretaţi lucruri de mult uitate şi aţi dori să le readuceţi în prim-plan.

Vărsător

Sunteţi foarte mulţumit că aţi ajuns la capătul unei situaţii din care au apărut şi rezultate bune. Aţi muncit mult, dar acum, că totul a ajuns la final, aveţi numai motive de satisfacţie. Este momentul culegerii roadelor şi sărbătoriţi reuşita.

Peşti

Felul în care comunicaţi cu ceilalţi vă supără, dar ţineţi nemulţumirea în adâncul sufletului, fără a arăta nimănui că suferiţi. Emoţiile sunt contradictorii, treceţi de la bucurie la tristeţe foarte repede, încât lumea va spune că sunteţi capricios şi schimbător. Conflictele se încing mai ales cu cei care nu ştiu cum să se poarte cu dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS