21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec

E mare agitaţie, apar tot felul de persoane care vor ceva de la dumneavoastră. Cu unii trebuie să rezolvaţi probleme băneşti – plăţi, facturi, afaceri – cu alţii să staţi de vorbă pentru a găsi soluţii la unele chestiuni profesionale.

Taur

Viitorul pare promiţător pentru unele acţiuni în care sunteţi implicat alături de mai multe persoane. Nu sunteţi dumneavoastră liderul acestui grup, ci doar unul dintre participanţi

Gemeni

Retrăiţi evenimente din trecut, pentru că vi se oferă şansa de a relua totul de la început sau apare în peisaj o persoană care are o legătură directă cu cele întâmplate mai demult. Aţi mai trecut prin situaţia aceasta, vă este cunoscută.

Rac

Situaţia financiară cunoaşte o redresare, poate mai mult de atât, chiar o evoluţie semnificativă prin apariţia unei noi şanse de câştig sau a unei promisiuni de creştere salarială. Planurile în care sunteţi direct implicat alături de un grup de colegi înaintează foarte bine spre rezultatele sperate.

Leu

Nu sunteţi mulţumit de felul în care evoluează unele planuri în care v-aţi pus mari speranţe. Rezultatele nu sunt cele aşteptate, de aceea consideraţi totul ca fiind o dezamăgire. Cel mai mult are de suferit orgoliul dumneavoastră.

Fecioară

Este o zi tristă, în care nimic nu merge aşa cum aţi fi dorit. Decepţiile, eşecurile, veştile nedorite vă îngrijorează, de aceea veţi fi total nemulţumit de rezultatele eforturilor depuse. Poate problema nu e chiar atât de grea pe cât vi se pare acum, dar agravaţi totul prin pesimism.

Balanţă

Ispita trece prin viaţa dumneavoastră sentimentală şi vă atrage într-o capcană. Sunteţi tentat să minţiţi, să călcaţi strâmb, să acceptaţi o relaţie nepotrivită, deci fiţi atent până unde întindeţi coarda. Sunteţi pe cale să vă trădaţi partenerul atras de o aventură riscantă.

Scorpion

Aveţi o relaţie foarte bună cu un grup de amici sau de colegi, cu care comunicaţi eficient, alături de care vă simţiţi bine şi vă distraţi. Poate ieşiţi în oraş şi vă vedeţi cu prietenii sau, dacă ajungeţi într-un anturaj nou, sunteţi bine primit de aceştia.

Săgetător

Nu vă înţelegeţi cu reprezentanţii instituţiilor de la care aşteptaţi diverse soluţionări. Birocraţia vă scoate din sărite, dar nu vă lăsaţi nici dumneavoastră cu una – cu două, ci vă luptaţi pentru drepturile dumneavoastră. Nu veţi accepta refuzurile aruncate în fugă prin vreun ghişeu, ci veţi căuta să ajungeţi mai sus, la superiori, pentru a obţine ceea ce aveţi nevoie.

Capricorn

Ajutorul unei persoane pe care v-aţi putut baza se termină oarecum brusc, ori pentru că aceasta nu mai este disponibilă – de exemplu nu mai ocupă o anumită funcţie, ori pentru că nu vă mai înţelegeţi. Parcă se încheie o colaborare, se termină un fond financiar sau vă certaţi cu un prieten de la care aţi avut multe de câştigat.

Vărsător

Aţi ajuns într-un impas financiar ce vă obligă să reduceţi major cheltuielile sau să amânaţi diverse plăţi, care nu vă împing urgent de la spate. Dacă ar fi trebuit să intraţi azi în posesia unor sume consistente vă puteţi aştepta la întârzieri, piedici, poate chiar răsturnări de situaţie.

Peşti

Vă înţelegeţi foarte greu cu autorităţile, cu persoanele care vă sunt, cumva, superioare – părinţii, şefii, profesorii, specialiştii în diverse domenii – şi sunteţi pus pe scandal. Nu e genul dumneavoastră să săriţi aşa, dar de data aceasta credeţi prea mult în ideea dumneavoastră şi consideraţi că aveţi dreptate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS