10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
În acest week-end se anunţă petreceri „dezlănţuite“. Dacă sunteţi cuplat, încercaţi să vă lăsaţi partenerul acasă măcar într-o seară. Veţi avea parte de adevărate surprize. Singur? Nimic nu vă stă în cale, însă nu exageraţi cu mâncarea şi băutura!

 Taur
Aceste zile ar trebui să le petreceţi în familie, departe de colegi sau parteneri de afaceri. O carte bună sau un film vor fi compania perfectă în acest week-end. Aveţi mare grijă la sănătate. Nu este tocmai înfloritoare!

 Gemeni
Aventurile din ultimul timp şi-au pus amprenta asupra psihicului dumneavoastră. Ar fi indicat să lăsaţi totul deoparte şi să plecaţi câteva zile la munte sau într-un alt oraş. Gândiţi-vă şi la cei din jur, nu doar la dumneavoastră. Sigur există cineva apropiat pe care să-l sunaţi şi să ieşiţi la o cafea.

 Rac
Emotivitatea dumneavoastră exagerată vă face să spuneţi uneori lucruri total nepotrivite. Relaxaţi-vă! Nimeni nu stă cu ochii pe dumneavoastră de dimineaţa până seara. Pentru a vă reîncărca bateriile, mergeţi în acest week-end într-un club şi încercaţi să cunoaşteţi cât mai multă lume. Veţi fi apreciat cu siguranţă!

 Leu
Se anunţă un week-end romantic! Dragoste, sex, plimbări, cine în restaurante de lux. Cine n-ar vrea să aibă o viaţă ca a dumneavoastră?! Însă ceva tot vă nemulţumeşte… Alungaţi îndoielile şi lăsaţi-le în voia iubirii şi a soarelui de vară.

 Fecioară

Sunteţi vesel şi exuberant! Însă spre sfârşitul week-end-ului o răceală vă va da toate planurile peste cap. Puteţi rămâne acasă şi totuşi să vă distraţi, dacă veţi invita câţiva prieteni să vă ţină companie. Nu apelaţi la „tone“ de pastile, câteva remedii naturale sunt mult mai indicate.

 Balanţă
O excursie sau o delegaţie vă vor ţine departe de familie zilele acestea. Dar duminică seară recuperaţi. Un cadou bine ales şi o cină romantică vă vor face cu adevărat fericit la întoarcerea acasă. Ar fi mai bine să vă lăsaţi de fumat, plămânii dumneavoastră dau semne de oboseală.

 Scorpion
Sunteţi nehotărât şi apatic în acest week-end! Nimeni şi nimic nu vă pot face să zâmbiţi şi, într-adevăr, nu prea există remedii pentru starea dumneavoastră actuală. Va trebui să aşteptaţi pur şi simplu să vă treacă!

 Săgetător
Exuberant, ca de obicei! Un câştig la loterie, o mărire de salariu sau o veste bună şi vă veţi simţi în al nouălea cer. Aţi vrea ca toţi prietenii să fie la fel de fericiţi ca şi dumneavoastră, lucru imposibil de altfel. Însă nimic nu vă va afecta această dispoziţie în week-end.

 Capricorn
Mici certuri în familie vă vor face să vă simţiţi singur şi trist. Veţi căuta puţină consolare în afara căminului, la prieteni sau chiar la o persoană de sex opus. Însă veţi constata repede că nu vă ajută cu nimic şi că singura rezolvare este comunicarea şi afecţiunea.

 Vărsător
Staţi foarte prost cu banii, însă totul se va rezolva de la sine. Vă simţiţi bine la locul de muncă, acasă partenerul este înţelegător şi într-o dispoziţie romantică. Se anunţă un week-end în doi cât se poate de relaxant!

 Peşti

Nu vă simţiţi prea bine. Sunteţi confuz, aveţi şi ceva gânduri negre. Însă după petrecerea din week-end vă veţi reveni, mai ales pentru că aveţi mari şanse să întâlniţi pe cineva cu adevărat deosebit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS