10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Încercaţi să nu vă angajaţi astăzi în luarea unor hotărâri esenţiale pentru viitorul dumneavoastră. Gândiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie. Aveţi mare putere de convingere, dar încercaţi să vă concentraţi mai mult pe viitorul propriu şi mai puţin pe viaţa prietenilor dumneavoastră.

 Taur
Astăzi vă rezolvaţi probleme legate de casă, plătiţi impozite sau faceţi planuri serioase de reamenajare. Uranus vă ajută să faceţi impresie bună tuturor, iar dorinţa dumneavoastră de a vă face remarcat în grupul de prieteni are şanse mari de îndeplinire azi!

 Gemeni
În prima parte a zilei aveţi o stare confuză la serviciu şi la o întâlnire cu prietenii. Vă sfătuim să nu începeţi mai multe treburi deodată.

 Rac
Fiţi atent la exprimare azi şi la cum comunicaţi cu cei din jur. Intenţiile dumneavoastră bune pot fi interpretate greşit! Lăsaţi resentimentele deoparte şi arătaţi că ştiţi să iertaţi şi să acceptaţi şi alte păreri, veţi avea numai de câştigat.

 Leu
Aveţi bani de luat, ori recuperaţi un împrumut mai vechi, ori primiţi ajutor financiar de la rudele mai în vârstă, important e că vă puteţi baza pe cei dragi astăzi. Este posibil să faceţi noi cunoştinţe, urmaţi-vă intuiţia în privinţa lor şi nu vă lăsaţi înşelat de aparenţe.

 Fecioară
Apelaţi la prieteni dacă vi se pare că nu vedeţi lucrurile prea clar, astăzi vă puteţi baza pe sfaturile celor dragi. Profitaţi de timpul liber pentru a vă rezolva micile probleme de sănătate sau cele de familie.

 Balanţă
Evitaţi deplasările lungi. Este o zi bună pentru ieşirile de scurtă durată cu prietenii sau pentru reîntâlnirea cu vechi cunoştinţe. Vă este greu să vă concentraţi la aspecte practice şi să vă apucaţi de lucru în mod serios.

 Scorpion

Azi vă simţiţi în largul dumneavoastră numai dacă sunteţi în centrul atenţiei. Dacă aveţi proiecte de prezentat la serviciu sau la şcoală, veţi avea succes!

 Săgetător
Astăzi vă puteţi afirma profesional, fie că e vorba de o promovare la locul de muncă, fie de o notă bună la un examen. Simţiţi nevoia de a vă impune în faţa celorlalţi, dar trebuie să vă controlaţi pentru a nu vă atrage antipatii.

 Capricorn
Veţi avea surprize plăcute din partea unui membru mai tânăr al familiei. Totuşi, nu vă neglijaţi treburile zilnice, pot apărea probleme în relaţiile cu colegii.

 Vărsător
Sunteţi foarte iritabil şi suspicios azi. Nu vă lansaţi în discuţii contradictorii, s-ar putea să vă pară rău pe urmă! Un prieten apropiat vă va suna sau vă va vizita astăzi pe neaşteptate, ceea ce vă va bucura mult, în ciuda stării de enervare.

 Peşti

Aveţi mult de lucru, dar energia este la cote maxime! Primiţi o veste neaşteptată, dar plăcută. Totuşi, s-ar putea să vă simţiţi puţin copleşit de faptul că toată lumea se bazează pe dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS