8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Egoismul nu face cinste nimănui, dar, pentru a vă apăra interesele personale şi familiale, astăzi veţi fi nevoiţi să fiţi duri cu cei care atentează la timpul dumneavoastră liber şi la banii strânşi.

 Taur
Mai mult ca niciodată, astăzi trebuie să vă încredeţi în partenerul de viaţă şi să-i daţi mână liberă în a decide în privinţa unor chestiuni de familie în care dumneavoastră nu aveţi curajul să vă implicaţi. Nu faceţi însă un obicei din a-i pasa responsabilităţile cele mai mari!

 Gemeni
Există în familie mici probleme care vă cam frământă şi aţi dori să interveniţi pentru a le rezolva? Poate ar fi mai bine să vă abţineţi, dar, dacă nu reuşiţi, încercaţi  măcar să fiţi de partea adevărului şi nu a celui pe care inima vă îndeamnă să-l apăraţi!

 Rac

Nu vă lăsaţi impresionaţi de tot ce se spune în jurul dumneavoastră. Lucrurile sunt adesea exagerate, deci nu ar trebui să credeţi că toţi ceilalţi sunt în stare de minuni, iar dumneavoastră nu puteţi nici măcar să apreciaţi acţiunile lor. Veţi avea ocazia să vedeţi că aveţi de-a face tot cu oameni normali, ca şi dumneavoastră.

 Leu
Cariera, banii, afacerile sunt astăzi principala preocupare. Familia va cădea pe locul doi, dar numai pentru o vreme. Veţi înregistra însă plusuri semnificative în domeniile de interes ale momentului numai dacă vă veţi bucura de înţelegerea şi de ajutorul familiei şi dacă prietenii dumneavoastră au acelaşi orizont profesional.

 Fecioară
Sunteţi mult mai valoroşi decât aţi fi crezut vreodată şi acest lucru vi se va demonstra astăzi prin recunoaşterea unor merite deosebite de care dumneavoastră nici măcar nu eraţi conştienţi. Vă veţi bucura şi mai mult în momentul în care veţi înţelege că persoana iubită a luat asupra sa unele responsabilităţi din familie.

 Balanţă

Modeşti şi autocritici, astăzi nu aveţi deloc tendinţa de a percuta la aprecierile care vi se aduc fie de către persoane neavizate în domeniul dumneavoastră profesional, fie de către aşi în materie. Banii pe care îi primiţi ar trebui să-i chibzuiţi bine căci prea mari venituri nu se întrevăd.

 Scorpion

Sunteţi presaţi să faceţi destul de repede rost de sume mari de bani, căci familia are nevoie de fonduri şi unele probleme de sănătate îşi fac brusc apariţia. Nu trebuie însă să luaţi lucrurile tragic, mai ales că se pare că veţi găsi înţelegere la toate persoanele la care veţi apela.

 Săgetător

S-ar putea ca azi să aveţi o zi extenuantă, pentru că aveţi de rezolvat lucruri pe care le-aţi tot amânat. Pe plan sentimental s-ar putea să apară mici probleme, dar se va îmbunătăţi vizibil aspectul intim al relaţiei.

 Capricorn
Azi nu se manifestă nici o tendinţă de schimbare. Aveţi timp berechet pentru problemele private. Ce aţi zice de puţin sport? Nu exageraţi, însă.

 Vărsător
Problemele de zilele trecute sunt pe sfârşite. Răsare soarele şi pe strada dumneavoastră! Veţi avea parte de nişte întâlniri foarte plăcute, care vă vor entuziasma şi vă vor revigora. N-ar strica să începeţi să faceţi şi câteva exerciţii fizice ca să reveniţi în formă.

 Peşti
Se pare că va interveni pe la prânz ceva foarte urgent, astfel încât tot ceea ce doreaţi să faceţi în restul zilei va fi dat peste cap. Nu amânaţi treburile, ci rezolvaţi-le încă de dimineaţă. Dacă totuşi nu apare nimic urgent, cel puţin o scădere a chefului de muncă tot vă va face să amânaţi pe zilele viitoare ceea ce aveaţi de făcut azi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS