11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Debordaţi de fericire! Vă simţiţi ca peştele în apă şi vreţi să faceţi cunoscut acest lucru tuturor. Vă doriţi să faceţi lucruri deosebite pentru ceilalţi, în special pentru iubitul dumneavoastră. Vă gândiţi chiar să gătiţi, lucru rar pentru dumneavoastră.

 Taur
E clar! Sunteţi îndrăgostit! Deşi este o stare normală pentru dumneavoastră, acum pare să fie mai serios ca oricând. Poate vă gândiţi chiar la căsătorie.

 Gemeni
Vă gândiţi din ce în ce mai mult la posibilitatea de a cumpăra o casă. Vă doriţi să vă simţiţi liber. Nu vă place să vă ştiţi controlat şi urmărit de părinţi, prieteni. Multă baftă!

 Rac
Vă simţiţi obosit, extenuat. Vă doriţi să plecaţi în concediu, dar resursele financiare nu vă permit. Puteţi însă să vă luaţi o zi liberă şi să v-o petreceţi în faţa televizorului, fără să vă gândiţi la nimic.

 Leu

Nu vă puteţi concentra deloc! Gândul dumneavoastră zboară la zilele frumoase pe care le veţi petrece cu iubitul, departe de aglomeraţia oraşului. O vacanţă pe care, potrivit astrelor, nu o veţi uita uşor.

 Fecioară
A răsărit soarele şi pe strada dumneavoastră! Multe din problemele pe care le aveaţi
s-au rezolvat fără să fie nevoie de un efort prea mare din partea dumneavoastră. Se pare că cineva acolo sus vă iubeşte!

 Balanţă
Serviciul, familia, diferitele activităţi vă epuizează şi vă simţiţi foarte obosit. Nu sunteţi chiar la capătul puterilor, dar o vacanţă relaxantă v-ar permite să vă recâştigaţi energia.

 Scorpion
Oricât încercaţi să uitaţi de probleme nu puteţi! Sunteţi, pur şi simplu, urmărit de ele. La birou veţi avea o mică discuţie cu un şef. Atenţie sporită în trafic!

 Săgetător
Unele lucruri nu se schimbă niciodată! De exemplu obsesia dumneavoastră pentru supremaţie. Oriunde vă duceţi, orice faceţi, vreţi să aveţi puterea absolută. Nu o să aveţi de câştigat dacă o să manifestaţi această atitudine în continuare.

Capricorn
Posibilităţile de distracţie pe care le aveţi sunt nelimitate, în special din punct de vedere financiar. Veţi primi o aprobare care vă va alunga grijile făcute în ultimul timp. Perioada bună a zilei apare spre seară când prietenii vă vor face o surpriză.

 Vărsător
Vă aşteaptă o zi grea alături de cei dragi. Trebuie să ştiţi să daţi explicaţii referitor la deciziile pe care le-aţi luat pe propria răspundere. Datorită puterii de convingere pe care o aveţi veţi reuşi totuşi să calmaţi repede spiritele.

 Peşti
Graba în care vreţi să vă rezolvaţi problemele nu face altceva decât să vă enerveze. Chiar dacă nu vă iese nimic din ceea ce v-aţi propus să realizaţi, ar fi bine să nu vă pierdeţi. Numai astfel veţi reuşi să duceţi lucrurile la final.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS