24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDieta pentru slăbire rapidă

Dieta pentru slăbire rapidă

Ne dorim întotdeauna o dietă care să fie foarte uşor de ţinut şi care să aibă rezultate cât mai bune şi mai rapide. Chiar dacă unii vin să contrazică părerea conform căreia o scăpare rapidă de kilogramele în plus este compensată cu un număr şi mai mare de kilogramele atunci când se revine la un regim normal, există voci care o contestă. Susţinătorii celei din urmă păreri vin cu o reţetă de slăbit eficientă.

În prima zi se recomandă la micul dejun de la ora 8.00-9.00, un iaurt degresat (0.1% grăsime) şi cereale integrale. Gustarea de la ora 10.00-11.00 trebuie să conţină doar două fructe de kiwi, în vreme ce, la prânzul de la ora 14.00 puteţi mânca un piept de pui la grătar şi o salată de varză. Gustarea de la ora 16.00-17.00 va fi un măr, iar la cină veţi mânca un piept de pui la grătar şi o salată de varză.

În cea de-a doua zi se vor respecta aceleaşi ore de servire a meselor şi gustărilor. Diferenţa vine de la conţinut. La micul dejun, un pahar de lapte degresat, o felie de brânză de vaci, un ou fiert, o felie de pâine prăjită. La prima gustare un măr, în vreme ce la prânz vă veţi delecta cu un peşte la grătar sau la cuptor şi o salată de sezon.

Gustarea de după-amiază va consta tot într-un măr. La cină acelaşi meniu ca la prânz.

Cea de-a treia zi debutează cu un mic dejun constând într-un măr, un kiwi şi o portocală. La gustare veţi servi un iaurt degresat, la prânz piept de pui la grătar şi salată de sezon, la gustarea de după-amiază un iaurt degresat sau un iaurt cu fructe, în vreme ce la cină vă veţi astâmpăra foamea, în cazul în care această senzaţie persistă cu o portocală şi un kiwi.

Ultimele zile de regim

 

În cea de-a patra zi, micul dejun va fi ceva mai consistent: peşte la cuptor, brânză de vaci, un ou fiert, la prima gustare două fructe de kiwi, la prânz, peşte la grătar sau la cuptor cu salată de sezon, la cea de-a doua gustare, un iaurt degresat de băut, iar la cină, peşte la grătar sau la cuptor şi salată de sezon. A cincea zi vine cu meniul său: mic dejun format dintr-o salată de sezon, brânză de vaci. Prima gustare, un iaurt fructe, la prânz puteţi mânca piept de pui la grătar sau la cuptor cu salată de varză. Gustarea de după-amiază va consta în două fructe de kiwi, iar la cină veţi putea consuma o conservă de ton în ulei, cu o salată de sezon. În cea de-a şasea zi veţi avea voie să consumaţi la micul dejun un pahar de lapte degresat, o felie de brânză vaci, un ou fiert, o felie de pâine prăjită. La prima gustare puteţi mânca un iaurt degresat de băut, pentru ca la prânz să vă delectaţi cu un peşte la grătar sau la cuptor, asortat cu o salată de varză. Gustarea de după-amiază constă într-un iaurt degresat de băut, în vreme ce la cină veţi gusta acelaşi meniu ca şi la prânz.

În ultima zi de regim la micul dejun veţi putea mânca două kiwi şi două mere. Gustarea va fi un iaurt cu fructe, în vreme ce prânzul se va constitui dintr-un piept de pui la grătar sau la cuptor cu salată de sezon. La gustarea de după-amiază mâncaţi un iaurt degresat sau de băut, în vreme ce la cină vă veţi răsfăţa cu acelaşi meniu ca şi la prânz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS