10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDan Bordeianu şi Adela Popescu, din nou împreună

Dan Bordeianu şi Adela Popescu, din nou împreună

Adela Popescu şi Dan Bordeianu formează din această săptămână din nou un cuplu. Doar pe micul ecran, în telenovela pe platourile căreia s-a înfiripat relaţia lor.

Cei de la postul Acasă îi readuc pe micul ecran pe Dan Bordeianu şi Adela Popescu, în telenovela care i-a consacrat, „Numai iubirea“, asta pentru că vara aceasta iubeşti Acasă şi pentru că aici se retrăiesc cele mai romantice poveşti. Telespectatorii se vor reîntâlni cu Alina (Adela Popescu) şi Victor (Dan Bordeianu), cu Dan Bratu (Alexandru Papadopol), Ana Dogaru (Corina Dănilă) şi Andreea Damaschin (Oana Zăvoranu), personaje care au făcut istorie într-o poveste românească autentică. „Numai iubirea“ a însemnat primul proiect românesc de gen, prima telenovelă autohtonă care a reuşit să aducă în faţa televizoarelor milioane de telespectatori. Telenovela este mai mult decât o simplă poveste, este fenomenul care a adus primele caravane prin ţară, în oraşele Braşov, Iaşi, Oradea, Timişoara şi Râmnicu Valcea, în care zeci de mii de oameni au venit să-şi întâlnească actorii preferaţi.

 

O poveste care reînvie

 

De luni până sâmbătă, publicul român va retrăi povestea: o familie fericită – Ioana, Dan (Alexandru Papadopol) şi Bianca (Bianca Neagu)- până într-o zi în care viaţa Ioanei a fost curmată de un tragic accident de maşină. Întâmplarea îi marchează pe viaţă atât pe fetiţă, cât şi pe Dan, care conducea maşina în momentul fatal. Bianca avea numai cinci ani, iar Dan a rămas să-i fie şi tată, şi mamă, copilul fiind singurul său motiv de a trăi.

Au trecut de atunci doi ani. Bianca este o fetiţă minunată, foarte inteligentă, dar totuşi tristă. Îşi iubeşte mult tatăl şi încearcă să fie alături de el în orice împrejurare. Ea este acum în clasa întâi, iar Dan, arhitect de succes, nu poate trece încă peste dureroasa pierdere a soţiei lui. Alături de cei doi se află şi Victor (Dan Bordeianu), fratele mai mic al lui Dan, un artist boem. Ei locuiesc împreună într-o vilă superbă, iar Ildiko (Ioana Ginghină) este menajera lor, o fată foarte harnică, plină de viaţă şi extrem de atrăgătoare.

Problemele încep o dată cu apariţia Andreei Damaschin (Oana Zăvoranu), o femeie ambiţioasă, lipsită de scrupule, care îşi doreşte cu disperare o carieră solo în muzică. Pentru a deveni un star, ea are nevoie de o mulţime de bani, pe care vrea să-i obţină de la Dan. Gândindu-se tot la averea lui Dan, Claudia (Tora Vasilescu), mama Ioanei, luptă pentru a obţine custodia Biancăi şi implicit pentru a primi, în fiecare lună, „alocaţia“.

Cum fiecare lucru rău atrage după sine şi lucruri bune, Dan şi Bianca sunt ajutaţi de Marga (Anca Pandrea), o vecină, care le este întotdeauna alături, şi de Manole (Sebastian Papaiani), soţul Claudiei, om bun la suflet, care nu acceptă sub nici un chip ideile pline de răutate ale soţiei sale, dar care se lasă dominat de aceasta. Mai mult, între Victor şi Alina Damaschin (Adela Popescu) se naşte o poveste de iubire care va trebui să depăşească multe obstacole până la împlinire, inclusiv să reziste furiei Andreei, care începe să-şi urască sora pentru că are mai mult acces în casa Bratu.

Deşi Bianca nu suportă ideea ca tatăl ei să-şi găsească o nouă soţie, atunci când o cunoaşte pe Ana (Corina Dănilă), profesoara ei de engleză, o femeie frumoasă şi modestă, îşi schimbă părerea şi încearcă din răsputeri să-i apropie pe cei doi. Cum Andreea, iubita tatălui său, îi stă în cale, micuţa apelează la diverse tertipuri pentru a o îndepărta, între cele două existând clar un război. Povestea continuă. Nu lipsesc intrigile, jocurile necurate şi nici declaraţiile de dragoste şi scenele pline de romantism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII