6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Actriţe cu breton

Bretonul a oferit mereu un farmec aparte doamnelor care au avut curajul să se tundă în acest fel.

Stiliştii au căzut de acord asupra faptului că în această vară se poartă bretonul, în special cel lung, uşor dat într-o parte, care creează un look poznaş şi care îţi arată că nu trebuie să subestimezi niciodată persoana care îl poartă. Nici vedetele de la Hollywood nu rezistă tentaţiei ca, din când în când, să-şi facă apariţia în public având breton.

 

Breton asimetric pentru Nicole Kidman

 

Fruntea înaltă precum cea a fostei soţii a actorului Tom Cruise, Nicole Kidman, este frumoasă şi elegantă. Însă, pentru că aceasta este prea rotundă, trebuie mascată. De aceeaşi părere a fost şi responsabilul cu look-ul vedetei, care, ajunsă la vârsta de 40 de ani, s-a hotărât să-şi schimbe înfăţişarea şi şi-a făcut un breton filat pe o parte. Bretonul asimetric este cel mai senzual dintre toate şi, pe lângă faptul că îi scoate în evidenţă pomeţii şi gura, pune în valoare ochii şi alungeşte faţa.

 

Breton lung pentru Sandra Bullok

 

Bretonul lung, care corespunde look-ului de eternă adolescentă, nu face pe nimeni să creadă că actriţa Sandra Bullok are cu adevărat 42 de ani. Cu toate acestea, în ultimul timp, vedeta s-a hotărât să renunţe la breton pentru o pieptănătură mai serioasă, cu cărare pe o parte, care, crede ea, „o prinde mult mai bine“. După cum susţin specialiştii, bretonul lung este potrivit femeilor cu vârsta de până la 35 de ani, cu condiţia ca ochii şi buzele să fie machiate în culorii vii. Poate că la faptul că nu mai este o „fetiţă“ s-a gândit şi Sandra atunci când a luat decizia de a renunţa la breton.

 

Breton bombat pentru Salma Hayek

 

Actriţa nu putea face cu siguranţă o alegere mai bună în materie de pieptănături. O dată cu prima sa sarcină, Salma s-a hotărât să-şi schimbe look-ul, aşa că a optat pentru un breton bombat, care i se potriveşte perfect şi care rotunjeşte extrem de bine faţa sa osoasă. Cu cât bretonul este mai compact şi mai bombat, cu atât se potriveşte mai bine persoanelor cu profil neregulat.

 

Breton răsfirat pentru Jessica Alba

 

Cu toţii suntem de acord că Jessica Alba are o apariţie care te lasă fără suflare şi cu breton, şi fără, însă, potrivit specialiştilor, una dintre cele mai spectaculoase apariţii ale sale a fost aceea în care a avut părul întins şi un breton nu foarte des.

Este modelul cel mai des întâlnit de breton, este uşor de făcut şi de menţinut şi este ideal pentru persoanele cu faţa ovală precum cea a Jessicăi. Un astfel de breton luminează pielea feţei şi lasă să se întrezărească ochii.

 

Breton filat pentru Reese Witherspoon

 

Printre pieptănăturile pentru care a optat de-a lungul carierei sale se numără şi cea cu bretonul filat.

Potrivit specialiştilor însă, acest tip de pieptănătură nu i se potriveşte vedetei, cea mai reuşită apariţie a sa în materie de coafuri fiind cea de la festivitatea de decernare a premiilor Oscar, când a fost desemnată cea mai bună actriţă: părul uşor ondulat, cu cărare pe mijloc şi vospsit într-o nuanţă deschisă de blond.

Bretonul nu o avantajează pe Reese Witherspoon deoarece, din cauza bărbiei ascuţite, îi face faţa triunghiulară.

Bretonul filat scoate foarte mult în evidenţă liniile feţei, de aceea este potrivit pentru doamnele care au faţa rotundă şi fără neregularităţi.

 

Breton scurt pentru Penélope Cruz

 

De când actriţa spaniolă de 33 de ani are un breton scurt, care îi ajunge exact deasupra sprâncenelor, arată foarte bine şi a fost comparată în repetate rânduri cu legendara Audrey Hepburn. Bretonul scurt este ideal pentru doamnele care vor să atragă atenţia asupra privirii. De asemenea, este potrivit inclusiv pentru doamnele care au faţa pătrată deoarece o rotunjeşte şi o micşorează.

 

Breton ondulat pentru Sarah Jessica Parker

 

Părul ondulat se pretează cel mai greu la breton. Cu toate acestea, vedeta serialului „Totul despre sex“, Sarah Jessica Parker, nu se sfieşte să adopte această pieptănătură. Specialiştii recomandă ca persoanele care au părul ondulat să poarte bretonul pe o parte, iar lungimea lui să fie cuprinsă între pomeţi şi linia maxilarului, pentru ca buclele să se onduleze nestingherite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS