Horoscop

Autori


 Berbec

Se apropie un eveniment de mult anunţat, dar fiecare oră care trece naşte emoţii din ce în ce mai puternice în sufletul dumneavoastră. Parcă vă este teamă de confruntare, parcă nu sunteţi pregătit sufleteşte pentru acest eveniment, de aceea bateţi uşor în retragere. Nu ştiţi ce se va întâmpla şi, când nu aveţi garanţii clare, nu riscaţi. Depăşiţi starea de pasivitate şi teamă, şi luaţi taurul de coarne cu mai mult curaj. Trebuie să vă înconjuraţi de prieteni şi familie, pentru că vă pot ajuta în demersurile pe care le veţi face.

 Taur

Nu staţi singur într-o astfel de zi, fiţi alături de copii sau luaţi legătura cu părinţii, deoarece din relaţia cu rudele aflate la diferenţă mare de vârstă se pot naşte acum idei interesante. Ori dumneavoastră veţi fi de folos copiilor care au nevoie de un sfat preţios, ori veţi primi de la un părinte sau bunic o soluţie practică la problemele personale. În week-end ar fi bine să ieşiţi într-un parc sau la iarbă verde pentru a vă încărca bateriile.

 Gemeni

Intervenţia negativă a unui inamic în treburile dumneavoastră vă încurcă, dar şi tentaţia dumneavoastră de a călca strâmb sau de a încălca o regulă poate fi periculoasă. Rezistaţi ispitei de a face vreo infracţiune, oricât de inofensivă ar părea, deoarece efectele sale pot fi mai grave decât credeţi. Veţi consuma timp preţios după aceea ca să reparaţi ceva ce ar putea fi evitat acum. Ar fi mai bine să nu şofaţi, pentru că există riscul să fiţi implicat într-un accident.

 Rac

Sunteţi prins într-o situaţie neplăcută şi singura soluţie de a depăşi impasul ar fi o minciună sau un gest incorect. Uneori e necesar să apelaţi şi la astfel de soluţii pentru a ieşi basma curată. Sunteţi stresat numai la ideea că trebuie să faceţi ceva necinstit, dar, dacă nu e altă soluţie, toleraţi şi un astfel de compromis, iar vina ce vi se va instala pe conştiinţă va fi enormă… Încercaţi să vă descărcaţi sufletul în faţa familiei, pentru a scăpa de culpa minciunii

 Leu

Cei mai tineri vor avea nevoie de părerile dumneavoastră sau invers. Părinţii, bunicii, profesorii sunt la mare căutare azi, pentru că e nevoie de ideile lor practice, bazate pe mai multă experienţă de viaţă. E posibil să apelaţi la un specialist care are rolul de a vă rezolva o problemă. În amor, sunteţi atras de persoane mai în vârstă sau combinaţi dragostea cu interesul. Fiţi mai maleabil cu familia şi nu uitaţi că un cuvânt frumos face cât o mie de daruri.

 Fecioară

Vă intră în casă o persoană cu efect dinamizant pentru toţi, parcă aduce un plus de energie, de viaţă, de distracţie, ajutând la refacerea atmosferei în mediul dumneavoastră apropiat. O veţi primi cu braţele deschise. Dacă mergeţi într-o vizită, gazda va face tot posibilul să vă simţiţi excelent. Apare şansa de a ieşi în natură, de a trece pe la părinţi, eventual la ţară, sau acceptaţi invitaţia de a ieşi la o bere cu un amic.

 Balanţă


Intraţi în legătură cu multă lume, dar cu fiecare aveţi altceva de discutat şi alt mod de a comunica. Trebuie să vă adaptaţi repede la personalitatea fiecăruia, pentru că nu trebuie să fiţi rece şi distant cu oricine. Există persoane care merită mai multă atenţie în preajma dumneavoastră, care poate vă acuză că le-aţi neglijat în ultima perioadă, deci apropiaţi-vă de cei pe care

i-aţi cam uitat…

 Scorpion

Nu sunteţi mulţumit de felul cum comunicaţi cu un grup de persoane, care, deşi par să meargă în aceeaşi direcţie cu dumneavoastră, aducându-şi contribuţia la un plan comun, parcă sunt pe cu totul altă lungime de undă. Poate aţi aşteptat prea mult, pretenţiile dumneavoastră sunt cam exagerate, deci ar trebui să ţineţi cont de puterile celor care vă sunt alături. Nu toţi se ridică la nivelul sperat, ca atare, cel care trebuie să mai reducă din pretenţii sunteţi chiar dumneavoastră.

 Săgetător

Nu vă atrag treburile serioase, ca atare, dacă azi vi se cere să îndepliniţi o sarcină cu adevărat importantă, veţi trata totul cu superficialitate, încercând să scăpaţi cât mai repede. Încercaţi să vă concentraţi pentru că, dacă faceţi vreo greşeală, tot dumneavoastră va trebui să consumaţi timp preţios după aceea pentru a repara totul, aşa că nu ar fi mai bine să faceţi totul bine de la prima încercare?

Capricorn

Un prieten vă ridică semne de întrebare cu privire la seriozitatea sau loialitatea lui. Pentru că aveţi impresia că ascunde ceva, veţi fi foarte prudent în destăinuiri, pentru că nu aţi vrea să-i spuneţi ceva şi apoi să regretaţi că v-aţi deschis sufletul. Nu toţi prietenii merită încredere necondiţionată, ci veţi avea motive să vă îndoiţi de unii dintre ei. Dezamăgirile vin de la amici. Sunteţi prea încrezător în oameni şi trebuie să vă triaţi aşa-zişii prieteni.

 Vărsător

Iubirea vă duce cu gândul la vremurile de început ale relaţiei actuale sau la o dragoste de demult. Sunteţi nostalgic, duceţi dorul vremurilor de odinioară sau nu vă puteţi elibera de amintirea unei vechi iubiri, la care v-aţi întoarce oricând cu inima deschisă. Readuceţi la lumină sentimente uitate, dar nu toate aceste amintiri vă fac bine, ca atare nu răscoliţi trecutul cu orice preţ.

 Peşti

Visele dumneavoastră merg foarte departe, poate mai sus decât aţi putea atinge, dar nimeni nu vă poate opri să speraţi. Este un vis măreţ: de succes, de faimă, de iubire aproape imposibilă şi, deşi vă daţi seama că sunteţi uneori prea idealist, continuaţi să construiţi castele de nisip din ce în ce mai frumoase. De dumneavoastră depinde să vă împliniţi acest vis, pentru că aveţi calităţile de a ajunge la vârf!Comenteaza acum

Alte stiri

11 martie 2019

Dieta pentru bila leneșă: 6 alimente cu efect benefic

Principala funcție a vezicii biliare este prelucrarea grăsimilor. Află ce alimente poți consuma pentru a trata cu succes bila leneșă, în timp ce ai o digestie optimă, potrivit eva-rom. În momentul în care vezica biliară nu își îndeplinește rolul ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 30 iunie 2007

Actualitate

» Sondaj CURS: PD ar câştiga alegerile
» Fotbal: Universitatea Craiova – FC Schwadorf 1-2
» Scoţia: Posibil atentat la aeroportul din Glasgow
» Leul rămâne rege în parc
» Caravana „Serbările Timişoreana“, în Craiova
» Evaluarea sănătăţii începe cu poticneli
» Statul îşi abandonează tinerii peste hotare

Local

» Examen de carnet doar în caz de accident
» Martorii lui Tomulescu, acuzaţi de mărturie mincinoasă
» Mugurel Pară a murit la Bucureşti
» Furtună în beneficiul
» Poluare pe Dunăre
» Prostituate în plasa poliţiştilor
» Instalator de aer condiţionat, mort la datorie
» Covoarele olteneşti, marcă originală de Bechet
» Femeia care a învins 13 bărbaţi
» Lux pentru viaţa de apoi
» 3,10 la geografie, 10 după contestaţie
» Pensii majorate, isterie generală
» Bac în lacrimi

Gorj

» Ecologie în mine cu proiecte americane

Sport

» „Marele Circ“ se mută la Magny Cours
» Numai olteni pe podium
» Mergea, învins în sferturi
» Cătălin Gard, în penultimul act
» Federer, invincibil pe iarbă
» Oltchim a ratat transferul Aureliei Brădeanu
» Pantera Tănasie atacă titlul european
» Adversar incomod pentru Steaua
» Turnee memoriale la Pieleşti şi Scaeşti
» Prunariu, în Comitetul Consultativ al CCA
» Pătraşcu îşi definitivează lotul
» Încă un titlu pentru Gică Popescu
» Bondrea îl vrea pe Dorin Rădoi
» Pandurii încep seria amicalelor
» Încălzire cu amatorii

Bani & Afaceri

» Apatie la bursa locurilor de muncă
» Cuarţul de Uricani, scos la licitaţie
» Raiffeisen Bank s-a întâlnit cu IMM-urile
» Servicii de combătut şomajul

Magazin

» Apariţie editorială
» Fereşte-te de radar!
» Gura prostului adevăr grăieşte
» Bancul zilei
» IA TE UITĂ
» Horoscop
» Scurte stiri
» Cumpărături cu buget redus
» O ieşire la pescuit

Opinii

» Ziua când Clara a devorat rechinii

Top