6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Nu staţi în umbră într-o astfel de zi, ieşiţi în faţă şi afirmaţi-vă. Poate fi şansa dumneavoastră de a vă remarca sau de a porni o direcţie ce vă va propulsa spre succes. Iniţiativele sunt favorizate. Nu aveţi nevoie de alţii pentru a vă împlini visele, pentru că toată forţa este numai în dumneavoastră. Ocaziile bune nu lipsesc în nici un plan, deci puteţi atrage uşor atenţia.

 Taur
Când e vorba de binele celor dragi, sunteţi capabil de eforturi fantastice, fără să mai ţineţi cont de propriile limite. Trageţi tare, vă asumaţi responsabilităţi, pentru că vreţi să le oferiţi celor care înseamnă totul pentru dumneavoastră o viaţă mai bună, indiferent ce ar cere acest deziderat. Munciţi cu sârg în interesul familiei dumneavoastră, dar vă puteţi bucura şi de sprijinul lor, la nevoie.

 Gemeni
Se apropie un eveniment demult anunţat şi care declanşează stări emoţionale variate în sufletul dumneavoastră. Treceţi de la bucurie la tristeţe, de la trac la îndrăzneală sau de la plus la minus pe nesimţite, pentru că fiecare oră care vă apropie de momentul mult aşteptat vă face să vă modificaţi continuu starea interioară.

 Rac
Vi se face o propunere interesantă – o invitaţie undeva, o informaţie care
v-ar putea fi utilă, o ofertă de serviciu – numai că vă prinde într-un moment în care ignoraţi orice idee care vine de la alţii. Păcat, ar fi o ocazie bună pentru a vă împlini un vis, dar dacă nu aveţi chef, nimeni nu poate să vă oblige. Mai gândiţi-vă, poate veţi regreta mai târziu că aţi ratat şansa…

 Leu
Vă comportaţi ciudat, excesiv de prudent în faţa unei situaţii în care vi s-ar cere mai multă îndrăzneală, dar de data aceasta nu prea daţi dovadă de aşa ceva. Vă este teamă să nu greşiţi şi aveţi impresia că nu vă veţi descurca bine, dar primiţi de undeva energie, încurajări sau informaţii ce vă fac să vă adunaţi forţele şi să ajungeţi la scopul care, iniţial, vă speria. Parcă dispare şi teama, şi nesiguranţa.

 Fecioară
Cineva vă cam testează rezistenţa şi face tot felul de glume cu dumneavoastră. Nu vă place atitudinea lui, vă irită şi sunteţi gata să ripostaţi dur, dar, ca să-i daţi o lecţie, aţi putea să întoarceţi armele şi să-i vorbiţi la fel: în doi peri, cinic, ironic, fără
să-şi dea seama dacă glumiţi sau chiar vorbiţi serios.

 Balanţă
Un prieten vă oferă o idee interesantă, oarecum ciudată pentru vârsta lui, pentru că
v-aţi fi gândit că are opinii mai învechite sau mai conservatoare. Sunteţi surprins de felul modern de a privi lucrurile, iar sfaturile sale vă oferă o viziune nouă asupra unor situaţii în care vă simţiţi blocat.

 Scorpion

Cineva nu vă lasă să vă remarcaţi, să vă exprimaţi punctul de vedere sau să vă atingeţi un anumit scop. Sunteţi oprit din avânt, ori din invidie de cei care nu suportă să vadă că alţii au idei bune, ori de superiori, care nu tolerează ca subalternii să strălucească, în dezavantajul lor. Se dă o luptă pentru putere în preajma dumneavoastră, dar vă este foarte greu să ieşiţi învingător.

 Săgetător
Aveţi o sumă de bani la dispoziţie şi vă gândiţi, în perspectivă, ce este mai rentabil să faceţi cu ea: să o investiţi în afaceri pe termen lung, să cumpăraţi un obiect de folosinţă îndelungată sau vă preocupă mai mult ca oricând bătrâneţea: pensie, asigurare de viaţă etc. Orice decideţi acum cu aceşti bani, este în interesul dumneavoastră, chiar dacă profitul se va arăta ceva mai târziu.

 Capricorn

Deşi nu vă place să atrageţi atenţia, azi toţi ochii se îndreaptă spre dumneavoastră printr-o reuşită de proporţii. Nu staţi pe margine timid, bucurându-vă de unul singur, ci lăudaţi-vă, sărbătoriţi, bucuraţi-vă de şansa ce vi s-a oferit.

 Vărsător
Este o zi banală, dar în monotonia ei este folositoare pentru a mai aranja unele detalii prin treburile dumneavoastră. Vă puteţi ocupa de tot ce aţi ignorat până acum, din lipsă de timp. Pentru că nu apare nimic neprevăzut sau urgent care să vă solicite atenţia, vă puteţi ocupa de activităţi de rutină: curăţenie, arhivare, ordonare, numărare, inventariere, calculare.

 Peşti
Nu aţi dormit prea bine azi noapte, măcinat de griji şi insomnii. Vă supără ceva şi nu vă puteţi relaxa deloc, dar azi apare soluţia mult aşteptată, care alungă starea negativă ce v-a copleşit. Totul e să renunţaţi la pesimism sau depresie şi să vedeţi că, în orice situaţie dificilă sau tristă, există întotdeauna şi o latură pozitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS