10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTătici la vârsta senectuţii

Tătici la vârsta senectuţii

O parteneră tânără alături poate avea drept consecinţă noi responsabilităţi, cum ar fi supriza de a deveni tătic la vârsta la care alţi bărbaţi se pregătesc de pensionare.

Cine a spus oare că vârsta a treia este sinonimă cu bătrâneţea? Cu siguranţă nu de această părere sunt acei reprezentanţi ai sexului tare care au alături o parteneră mult mai tânără decât ei. În plus, nu este exclus ca tocmai pentru a scăpa de teama de pensionare, mulţi bărbaţi să nu opteze pentru a deveni părinţi. Exemplul cel mai elocvent este probabil Julio Iglesias, născut în anul 1943, care este căsătorit cu superbul topmodel olandez Miranda (Miranda Johanna Maria Rijnsburger, 5 octombrie 1965, Leimuiden), pe care a cunoscut-o în Jakarta (Indonesia) pe 5 decembrie 1990. Cei doi au devenit recent pentru a cincea oară părinţi, prin venirea pe lume a micuţului Guillermo, născut într-o clinică din Miami, Florida. Cei doi au împreună alţi patru copii, pe Miguel de nouă ani, Rodrigo de şapte ani şi gemenele Victoria şi Cristina de cinci ani. Cu prima sa soţie, Isabel Preysler, solistul spaniol a mai avut alţi trei copii, deja adulţi, Julio José şi Enrique, care i-au călcat pe urme devenind solişti, şi Chabeli.

Un caz similar este Joseph Farrell, fondator şi fost preşedinte Nrg, unul dintre cei mai cunoscuţi producători americani, care a avut la vârstă avansată un băiat, Sean Joseph, cu actriţa Jo Champa.

 

Kevin Kostner – tătic pentru a cincea oară

 

Alt exemplu celebru de tătic „cu părul alb“ este solistul italian Al Bano Carrisi, care la 58 de ani a avut doi copii cu prezentatoarea italiană Loredana Lecciso. De pe listă nu putea lipsi nici Kevin Costner, care, la 52 de ani, a devenit tată pentru a cincea oară. Actuala sa soţie, Christine Baumgartner, a adus pe lume un băiat, Cayden Wyatt, la o maternitate din Califonia. Cei doi s-au căsătorit din septembrie 2004. Micuţul a cântărit la naştere 3,572 kg şi, la fel ca şi mămica sa, se simte foarte bine. Starul din „Dansând cu lupii“ mai are trei copii din prima sa căsătorie, cu Cindy Silva, şi un altul dintr-o relaţie cu Bridget Roone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS