22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMilionari cu neveste tinere

Milionari cu neveste tinere

Un cont gras în bancă, vile, celebritate cât cuprinde, cam acestea sunt secretele cu care milionarii americani reuşesc să facă furori printre tinere.

Exemplele sunt multiple, de la Nicolas Cage la Billy Joel, mulţi veterani de dincolo de Ocean au reuşit să descopere cum pot să se însoare cu o tânără şi cum să trăiască la maximum fiecare moment alături de aceasta. Cum se numesc acei bărbaţi care au conturi grase în bancă, un avion particular, o celebritate care trece dincolo de graniţele ţării lor de baştină şi au alături o femeie foarte tânără şi frumoasă, de cele mai multe ori cea mai frumoasă? Nu ştiaţi? Dacă din întâmplare faceţi parte din mirifica şi fabuloasa lor lume, ei bine, puteţi spune cu mândrie că sunteţi un membru al „sugar daddies“, în traducere forţată „tăticii cu zăhărelul“. Când eşti o vedetă de film, televiziune sau muzică nu există nimic mai frumos şi mai mulţumitor decât să îţi cheltuieşti banii câştigaţi „cu sudoarea frunţii“ alături de tinerica pe care ţi-ai ales-o ca soaţă. Iar posibilităţile de distracţie sunt multe, de la o vacanţă costisitoare pe o insulă atât de exclusivistă încât nu e menţionată nici măcar pe hartă şi până la un diamant de mărimea unei nuci.

 

„Sugar daddies“ – un adevărat fenomen

 

Însă ce le dă „apă la moară“ acestor „sugar daddies“? Cel puţin pentru bărbaţi, însă probabil este valabil şi pentru reprezentantele sexului frumos, se află o căsătorie eşuată. Să îl luăm, de exemplu, pe un dur de la Hollywood precum Bruce „Die Hard“ Willis. La 51 de ani, are în urmă un divorţ de frumoasa şi „remodelata“ Demi Moore, la rândul său o „sugar mamma“ pentru Ashton Kutcher. În ultima perioadă, Bruce a fost zărit împreună cu texana Brooke Burns, de 23 de ani, apoi cu topmodelul Petra Nemcova, de 27 de ani, a cumpărat lenjerie intimă La Perla pentru Tamara Feldman, care i-a fost parteneră în „Perfect Stranger“. Iar lista cuceririlor este cu adevărat lungă. Din palmaresul actorului mai fac parte manechinul spaniol Maria Bravo Rosado, de 23 de ani, şi frumoasa Louise Griffiths, pe care a invitat-o în casa sa din Malibu.

 

Soţi la vârsta a doua

 

Alt „tătic cu zăhărelul“ de pe marele ecran este Nicolas Cage, care şi-a cunoscut actuala soţie pe vremea când aceasta avea doar 19 ani. Cage şi Alice Kim s-au cunoscut în 2004 într-un restaurant din Los Angeles, unde aceasta lucra. Cu ocazia logodnei, tânăra a primit un inel cu diamante şi smaralde, iar după nuntă, proaspăta doamnă Cage a primit cadou un castel pe o insulă.

Alt exponent al acestei adevărate „mişcări“ este actorul James Woods, de 59 de ani, care a avut curajul să se însoare cu fata celui mai bun prieten al său, o tânără de doar 23 de ani. Din lumea muzicii, nu îl putem uita pe rockerul Billy Joel, de 55 de ani, căsătorit cu Katie Lee, cu 23 de ani mai tânără, cu ocazia unei ceremonii romantice care a avut loc în Long Island. Însă adevăratul rege dintre „sugar dadies“ rămâne de departe octogenarul Hugh Hefner, căsătorit cu un iepuraş Playboy, cu 37 de ani mai tânără, de care însă a divorţat. Şi acum, după mai multe relaţii, Hefner este amorezat de Kendra Wilkinson, de 21 de ani!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS