10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRod Stewart - căsătorie în secret

Rod Stewart – căsătorie în secret

Veteranul rocker britanic s-a căsătorit în secret la Santa Margherita Ligure, în Italia, cu logodnica sa, Penny Lancaster, topmodelul de 36 de ani care i-a dăruit un băieţel în urmă cu doi ani.

În ciuda faptului că toţi ziariştii şi paparazzi se pregătiseră, ştiind că marele eveniment urma să aibă loc la Portofino, solistul şi-a schimbat în ultimul moment planurile şi a jurat iubire eternă logodnicei sale în Santa Margherita. La ceremonie au participat doar cei doi miri şi cei doi martori ai acestora, un bărbat şi o femeie, foarte buni prieteni cu ei. Evenimentul a fost atent supravegheat de mai multe gărzi de corp, care au avut grijă ca nici un intrus să nu îi deranjeze pe cei doi miri. Singurele fotografii au fost realizate de un fotograf atent ales de Stewart şi proaspăta sa soţie. Aceasta a purtat o rochie simplă de culoare albă, în timp ce nonconformistul rocker a optat pentru o pereche de pantaloni albaştri, în combinaţie cu un sacou alb. Evenimentul a fost organizat de o agenţie britanică, aceasta apelând la ajutorul mai multor bodyguarzi special sosiţi din Regatul Unit. Micul orăşel italian a fost luat cu asalt de mai multe microbuze ce i-au transportat în Italia pe cei 100 de invitaţi. Printre aceştia s-au numărat multe vedete, printre care Elton John şi Kenny Dalghish, dar şi fiica solistului, Kimberly Stewart, care şi-a însoţit tatăl şi în plimbarea pe mare, precum şi fiul Sean Stewart, ieşit recent din închisoare.

Lună de miere înainte de nuntă

Şi pentru că Stewart este un nonconformist, el a ales să îşi petreacă luna de miere înainte de căsătorie. Cu câteva ore înainte de nuntă, rockerul şi-a dus viitoarea soţie, Penny Lancaster, şi pe micuţul Alastair, de 18 luni, fiul lor, la o plimbare pe un vas de croazieră. Pentru marea petrecere, cântăreţul a închiriat iahtul Grand Blue. Potrivit presei britanice, Rod Stewart a cheltuit în total pentru eveniment peste un milion de euro. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS