10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Ar trebui să plecaţi într-o deplasare în interes de serviciu, deşi nu prea vă place scopul călătoriei. Totuşi plecaţi, pentru că sunteţi trimis de şef. Luaţi o decizie nouă în viaţa dumneavoastră, care schimbă direcţia de evoluţie a unor planuri. Noutatea vă entuziasmează pentru că vă plac provocările.

 Taur
Tot ce este legat de parteneriate devine o preocupare de bază. Există întotdeauna cineva alături de dumneavoastră care vă seamănă: un coleg care lucrează la fel ca dumneavoastră, partenerul de viaţă care gândeşte similar, un asociat de afaceri cu care discutaţi ca de la egal la egal. Faceţi echipă bună cu persoane care vă seamănă, probabil de aceeaşi vârstă sau născute în aceeaşi zodie.

 Gemeni
Nu vă înţelegeţi cu lumea, care vă contrazice în permanenţă. În loc să căutaţi argumente logice, cu care
să-i convingeţi pe ceilalţi că aveţi dreptate, alunecaţi spre depresie şi evitaţi discuţiile privind ostilitatea celor din jur. Vi se pare că toţi s-au aliat împotriva dumneavoastră. Nu vă înţelegeţi mai ales cu persoanele tinere, care se încăpăţânează să o ţină numai pe a lor.

 Rac
Depăşiţi un obstacol ce nu vă permitea să mergeţi mai departe în planurile dumneavoastră. Găsiţi calea cea mai potrivită pentru a depăşi acest hop, dar vi se solicită un plus de voinţă şi de curaj, deoarece nu este o soluţie uşoară. Nici dumneavoastră nu ştiţi de unde găsiţi forţa de a înfrunta situaţia, dar îndrăzneala vă este răsplătită cu o soluţie de toată frumuseţea. Nu aşteptaţi de la alţii, pentru că totul depinde de iniţiativele dumneavoastră.

 Leu
Nu priviţi cu ochi buni relaţia de cuplu, pentru că vă încearcă sentimente ostile, de gelozie, de posesivitate, de suspiciune la adresa celui drag. Comunicarea merge greoi, pentru că fiecare ascunde ceva şi nu găseşte forţa de a se elibera de gândurile negative. Nu vă puteţi exprima dragostea la justa ei valoare, ceea ce lasă loc de interpretări greşite în cuplu, dar şi de sentimente ostile.

 Fecioară

 Aveţi un mare plan în minte, dar aţi avea nevoie de ajutor pentru a-l vedea împlinit
într-o zi. Există un prieten bun alături, care crede în visul dumneavoastră şi este acolo să vă susţină: un frate, partenerul de viaţă, propriul copil.

 Balanţă
Partenerul de viaţă şi copiii sunt cei care vă scot dintr-o stare emoţională nedorită, pentru că-i simţiţi alături de dumneavoastră cu adevărat, ceea ce vă alungă gândurile negre. Nu staţi singur când simţiţi că psihicul dumneavoastră e fragil, pentru că prezenţa celor dragi vă este de ajutor pentru a depăşi mai repede impasul.

 Scorpion
Ziua începe prost, după o noapte agitată. Nu daţi atenţie micilor răutăţi pe care vi le pregătesc colegii şi fiţi înţelegători cu şefii. Nu vă enervaţi şi nu trântiţi uşile.

 Săgetător
Problema de familie care v-a copleşit zilele trecute pare să se mai estompeze, deci lucrurile nu mai par la fel de grave. Apare o veste bună, ce alungă starea tensionată în care vă simţeaţi blocat, dar trebuie ca şi dumneavoastră să vedeţi latura pozitivă a lucrurilor, să nu vă cramponaţi cu încăpăţânare de partea neagră. Lăsaţi-i pe cei optimişti să vă influenţeze spre bine, nu scoateţi în evidenţă numai defectele şi problemele.

 Capricorn
Vă simţiţi blocat într-o problemă de demult care încă vă macină. Poate este o situaţie de serviciu care nu a fost rezolvată la timpul potrivit şi care se cere acum adusă la zi sau o problemă de sănătate mai veche care revine acum în atenţie.

 Vărsător
Părinţii nu sunt de acord cu dumneavoastră şi vă critică sau se opun cu încăpăţânare planurilor dumneavoastră. Aproape că vă obligă să-i ascultaţi, pentru că ei ştiu mai bine ce trebuie făcut, dar uită că aveţi altă viziune asupra problemelor, mai originală, mai modernă şi cu siguranţă nu atât de conservatoare ca a lor. Păstraţi-vă opinia, chiar de-ar fi să intraţi în conflict cu generaţiile mai mature, care nu pot să înţeleagă ce spuneţi.

 Peşti
Aveţi nişte bani la dispoziţie şi, când credeaţi că ieşiţi la cumpărături, trebuie să-i daţi pe ceva ce nu vă face nici o plăcere. Este o zi în care banii trebuie cheltuiţi pe facturi neprevăzute, pe amenzi, pe datorii stringente, de aceea veţi privi problema lor ca un compromis greu de tolerat. Poate nu primiţi atât cât vi s-ar cuveni în urma unei activităţi prestate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS