16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVictoria Beckham, femeia anului 2007

Victoria Beckham, femeia anului 2007

Victoria Beckham a fost desemnată de curând „Femeia anului 2007“, titlu primit din partea revistei Glamour. „În ultimii zece ani, Victoria Beckham a fost o apariţie cu adevărat încântătoare. De fiecare dată, doamna Beckham a dat dovadă de eleganţă şi de bun-gust. Imaginea de icoană a modei nu a împiedicat-o pe fosta cântăreaţă să-şi ducă la îndeplinire cu succes îndatoririle de soţie şi de mamă devotată copiilor ei. Pe lângă toatea acestea, soţia celebrului fotbalist a reuşit şi în lumea afacerilor. În opinia noastră, Victoria Beckham este modelul femeii moderne care jonglează cu succes între carieră şi familie şi care s-a realizat pe toate planurile“, a precizat Jo Elvin, redactorul revistei Glamour.
Victoria Beckham a fost încântată de titulatura primită. „Nu simt nevoia să fiu celebră, dar trebuie să recunosc că titlul pe care tocmai l-am primit mi-a dat putere să merg mai departe şi să duc la bun sfârşit activităţile pe care le desfăşor cu mult drag“, a declarat Victoria Beckham.
Aceasta lucrează acum la a doua sa carte, consacrată decoraţiunilor interioare. Vedeta este de părere că experienţa pe care a acumulat-o în decorarea interiorului noii proprietăţi din Los Angeles în care va locui împreună cu soţul său şi copiii lor este suficientă pentru a putea scrie o carte despre acest domeniu. „Prima carte scrisă de Victoria a înregistrat un real succes pe piaţă. Opera la care lucrează în prezent consider că este cartea de căpătâi pentru cei care vor să-şi amenajeze locuinţa în stilul extravagant, caracteristic nevestelor de fotbalişti“, a precizat o sursă apropiată vedetei.
După ce a oferit sfaturi doamnelor în paginile cărţii intitulate „Hat Extra Half An Inch: Hair, Heels And Everything In Between“, care a apărut la sfârşitul anului 2006, soţia fotbalistului şi-a găsit un nou subiect de redactare. Victoria Beckham se bazează exclusiv pe experienţa personală acumulată în decorarea propriei locuinţe, în care a ales un stil asemănător cu cel din interiorul reşedinţei din Spania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS