10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinEwan McGregor recunoaşte că a dat mită

Ewan McGregor recunoaşte că a dat mită

Ewan McGregor a recunoscut că a fost forţat de împrejurări să mituiască vameşii nord-africani pentru ca echipa sa de filmare să primească permisiunea de a intra într-o ţară din Africa de Nord, informează site-ul starpulse.com. Actorul scoţian filmează în prezent pelicula „Long Way Down“ pentru reţeaua de televiziune BBC, un documentar care prezintă o călătorie din Londra şi până la Cape Town, Africa de Sud.
Când membrii echipei de filmare au ajuns la graniţa Tunisiei, autorităţile din această ţară au ameninţat că nu îi vor lăsa să intre şi, mai mult decât atât, chiar le-au confiscat telefoanele mobile. Ewan McGregor şi colegul său Charley Boorman au fost ţinuţi timp de şapte ore într-un port, însă în final au fost lăsaţi să trecă graniţa după ce actorul a mituit vameşii oferindu-le votcă, bani şi trei dintre telefoanele mobile ale echipei.
„Am cumpărat foarte multă votcă pe care am pus-o în maşinile vameşilor. Banii i-am dat pur şi simplu. În principiu, aceasta e o metodă pe care vameşii de acolo o folosesc pentru a primi alcool gratis“, a povestit actorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS