6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie interesată, pe jumătate cucerită

O femeie interesată, pe jumătate cucerită

Bărbaţii nu suportă să fie respinşi de femei. Nu este nimic mai rău pentru un bărbat decât să-i fie refuzată o întâlnire cu femeia visurilor sale. Chiar credea că este interesată, dar, cumva, a înţeles greşit semnalele pe care i le trimitea ea.

Din punctul de vedere al bărbaţilor, femeile sunt de obicei mult prea subtile şi indirecte sau doar se prefac confuze când e vorba de a-şi dezvălui un interes romantic (mai puţin cazul în care bărbatul este foarte atrăgător şi plin de bani – caz în care chiar ea îl va suna). Şi, da, femeile trimit destul de des mesaje mixte pentru că nu sunt sigure de ceea ce gândesc bărbaţii despre ele. Ceea ce vrea orice bărbat este un set de semnale clare care să îi spună cu certitudine că o femeie este interesată de el. Site-ul www.askmen.com a descoperit câteva astfel de semnale care să vă spună că o femeie aşteaptă să o invitaţi în oraş.

Este în faţa dumneavoastră

Brusc, veţi deveni conştient de prezenţa ei oriunde aţi merge  pur şi simplu „se întâmplă“ ca ea să fie acolo unde sunteţi şi dumneavoastră; vă tot întâlniţi cu ea pe holul instituţiei unde lucraţi; ea dă „accidental“ peste dumneavoastră; face manevre pentru a sta aproape de dumneavoastră într-un club. Astfel, ea încearcă să vă facă să o observaţi şi să vă ofere posibilitatea de a face primul pas. Problema cu această strategie feminină este că majoritatea bărbaţilor nu observă aceste mişcări şi pierd, astfel, o mulţime de ocazii de a se „cupla“. Bărbaţii sunt direcţi, femeile sunt indirecte. Aşa că, data viitoare când o femeie apare cu regularitate în drumul dumneavoastră, gândiţi-vă că ar putea face asta cu un scop.

Ştie cum să se mişte

Mulţi cred că trupul nu poate minţi. Natura a înzestrat oamenii cu un set complex de semnale non-verbale care se transmit independent de voinţa oricui atunci când flirtează; de lumina din ochi atunci când o persoană priveşte la obiectul dorinţei sale, până la zâmbet şi atingeri.
Iată câteva semnale ale limbajului trupului la care ar trebui să fiţi atent:
– indică direcţia înspre dumneavoastră cu piciorul, talpa sau umărul;
– se lasă spre dumneavoastră în timp ce vorbeşte;
– se joacă cu şuviţe din păr;
– se joacă cu o bijuterie (de exemplu, un cercel) sau atinge uşor piciorul paharului;
– nu vă scapă din ochi în timp ce vorbeşte sau bea;
– vă imită mişcările; de exemplu, dacă dumneavoastră vă puneţi mâna pe masă, şi ea
va face repede acelaşi lucru.
– vă zâmbeşte când o analizaţi.
Dacă deveniţi conştient de aceste semnale ale trupului, puteţi fi aproape sigur că vă dă undă verde pentru o idilă.

Nu e niciodată prea ocupată

Aceasta este o regulă fundamentală în „jocul“ întâlnirilor amoroase. Dacă o femeie este interesată să iasă în oraş cu dumneavoastră, se va elibera de celelalte obligaţii. Asta înseamnă că vă va da numărul de telefon de la serviciu sau adresa ei de e-mail, va răspunde repede la telefon sau la mesaje şi va accepta invitaţia dumneavoastră de a ieşi în oraş. Dacă  este, într-adevăr, foarte ocupată în ziua aleasă de dumneavoastră, va spune ceva de genul: „Nu pot sâmbăta asta, dar sâmbăta viitoare ar fi bine“. Nu veţi auzi din partea unei femei interesate replici de genul „Sunt foarte ocupată acum“ sau „Lasă-mă să îmi verific agenda“ sau „Tocmai am terminat o relaţie urâtă, aşa că sunt confuză în ceea ce priveşte bărbaţii“. Chiar dacă în prezent se întâlneşte cu altcineva, va lăsa deschise liniile de comunicare în vederea unui posibil contact viitor.

Este curioasă în ceea ce vă priveşte

O femeie care este interesată de dumneavoastră vrea să ştie totul despre dumneavoastră (pentru a le putea povesti prietenelor ei). Vă va „interoga“ în legătură cu familia, copilăria dumneavoastră, gusturile dumneavoastră în ceea ce priveşte mâncarea, muzica, filmele. Foarte des, acest lucru se întâmplă pentru că încearcă să vă catalogheze interesele pentru a vă imita gusturile şi a se apropia de dumneavoastră. Dacă dumneavoastră vă place să săriţi cu paraşuta, brusc îi va plăcea şi ei.

Foloseşte „sonda“ pe dumneavoastră

„Sonda“ este un instrument feminin folosit pentru a stabili resursele dumneavoastră financiare.
„Sonda“ seamănă cu o serie de întrebări obişnuite, dar, de fapt, în spate se află un calculator nemilos care bifează de zor. Când o femeie întâlneşte pentru prima oară un bărbat cu care i-ar plăcea să aibă o relaţie, se va interesa despre locul său de muncă, unde locuieşte, ce maşină conduce, toate în timpul unei discuţii obişnuite. Dacă veţi da răspunsurile „corecte“, celelalte semnale că vă place vor continua, însă, dacă nu vă ridicaţi la nivelul „standardelor“ sale, va dispărea într-un nor de praf.

Vă include în viitorul ei

O femeie interesată va fi deschisă oricărui plan de viitor cu dumneavoastră. De fapt, va obişnui să spună: „Şi ţie îţi place biliardul? Ar trebui să jucăm împreună o dată…“. Când „operează“ în acest fel, nu faceţi nici o greşeală dacă înţelegeţi că vrea să o invitaţi în oraş.

Stă ca pe ace

Dacă este într-adevăr interesată, va fi nervoasă ca o pisică în jurul dumneavoastră, mai ales dacă nu aveţi nici cea mai mică idee că vă trimite semnale. Bineînţeles, poate fi o persoană timidă, aşa că urmăriţi felul în care interacţionează cu alte persoane. Dacă este neastâmpărată numai în jurul dumneavoastră, probabil îşi doreşte o idilă.

E geloasă pe alte femei cu care staţi de vorbă

Are un mic monstru ascuns în ea. O femeie interesată îşi va urmări întotdeauna „competitoarele“ ca un uliu (cu ghearele scoase). Aşa că, dacă-i observaţi neliniştea atunci când glumiţi cu alte femei, puteţi fi sigur că acea femeie vrea să fiţi mai mult decât prieteni.

E timpul să faceţi primul pas

Acestea sunt cele mai evidente semnale pe care le trimite femeile când sunt interesate de un bărbat. Dar rămâneţi cu picioarele pe pământ. Faptul că observaţi numai unul dintre aceste semnale nu este neapărat suficient pentru a îi determina interesul faţă de dumneavoastră. Cu toatea astea, dacă mai multe dintre aceste semnale ajung la dumneavoastră, este mai mult ca posibil să aveţi o întâlnire zilele următoare.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS