3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinKylie Minogue, o perfecţionistă din naştere

Kylie Minogue, o perfecţionistă din naştere

Kylie Minogue a reuşit să trezească admiraţia bărbaţilor şi invidia multor femei. O poveste frumoasă, o viaţă zdruncinată de boală şi un suflet rănit într-unul dintre cele mai nepotrivite momente. Kylie Minogue a dat dovadă de foarte multă putere şi a luptat cu moartea, luptă pe care a şi câştigat-o de altfel.

Kylie Ann Minogue s-a născut pe 28 mai 1968 în Australia şi încă de mică avea aspiraţii înalte şi visa la o viaţă în show-bizz. A avut noroc şi a reuşit să îşi realizeze visele, construindu-şi în scurt timp un nume.
Pe lângă succesele repetate şi gloriile primite, viaţa i-a rezervat frumoasei australience şi o lovitură, pe care, cu greu, a reuşit să o depăşească. Toată lumea o invidia: era frumoasă, atinsese apogeul carierei, avea un iubit la care toate fetele visau. Din păcate, boala nu ţine cont de toate aceste lucruri şi, în urmă cu doi ani, frumoasa cântăreaţă a fost diagnosticată cu cancer. Nu şi-a pierdut cumpătul şi a făcut tot ce este omeneşte posibil pentru a învinge boala. A suferit o intervenţie chirurgicală şi a urmat tratamente peste tratamente şi, într-un final, a învins cumplita boală. Celebra vorbă: „un necaz nu vine niciodată singur“ s-a adeverit şi în cazul vedetei. În plin proces de recuperare, iubitul ei, Olivier Martinez, a preferat şi compania altor femei, atitudine care, în scurt timp, a dus la aterminarea relaţiei dintre cei doi. Kylie Minogue nu a renunţat nici de data aceasta şi, pentru a mai uita de probleme, s-a decis să revină pe scena muzicală. Începe înregistrările pentru un nou album, a scos o carte pentru copii, este prezentă la evenimentele mondene, iese la cumpărături îmbrăcată şi accesorizată cu stil şi demonstrează tuturor că, indiferent ce problemă ai avea şi oricât ar fi de dificil, viaţa merge înainte.
Pentru modul în care a luptat cu cancerul şi puterea pe care a avut-o în acele momente, frumoasa cântăreaţă a primit din partea revistei „Glamour“  titlul de „femeie a anului“. Kylie Minogue a dat încă o dată dovadă, dacă mai era nevoie, că este o fire ambiţioasă şi este o perfecţionistă. La sfârşitul anului 2002 Kylie a fost „cea mai bine vândută cântăreaţă“, cu peste 65 de milioane de albume vândute în toată lumea.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS