16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCine are nevoie de bărbaţi?

Cine are nevoie de bărbaţi?

Primul lucru pe care trebuie să îl ştiţi despre bărbaţi este următorul: nu aveţi nevoie de ei. Cu toate acestea, este posibil să vă doriţi ca un bărbat să vă fie aproape.

Una este să vă doriţi ceva şi alta este să simţiţi că aveţi nevoie de acel ceva. Dacă sunteţi dependentă de un bărbat, veţi fi catalogată drept disperată, iar femeile disperate nu sunt deloc atrăgătoare. Mai mult decât atât, spre dezavantajul lor, se mulţumesc deseori cu mai puţin decât merită, fie că este vorba de un partener, o slujbă sau de prieteni.
Când vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră, vă doriţi să fiţi iubită şi să fiţi în preajma oamenilor. Ţineţi minte, vă doriţi, nu aveţi nevoie de asta. Femeile echilibrate din punct de vedere emoţional au capacitatea de a alege şi de a atrage bărbaţii despre care cred că le vor face fericite, şi nu vor sta niciodată alături de un partener care le determină să-şi pună întrebări de genul: Va suna sau nu? Vine sau nu acasă? Oare are sau nu pe altcineva?
Faceţi parte din categoria femeilor disperate? Răspunsul este „da“ dacă: nu suportaţi să fiţi singură, credeţi că viaţa dumneavoastră nu valorează doi bani dacă nu vă căsătoriţi şi nu faceţi cel puţin un copil sau dacă sunteţi absolut convinsă că singura modalitate de a atrage atenţia unui bărbat este să vă măriţi sânii (de acord, vă veţi bucura de atenţia reprezentanţilor sexului tare, dar este foarte posibil să nu dureze atât cât vă doriţi). O femeie care se bucură de echilibru emoţional nu are nici o problemă să stea şi singură. Nu are nevoie de nici un bărbat şi nici măcar de prieteni în jurul său pentru a se simţi bine. Prin urmare, oamenii vor vrea să fie în preajma unei astfel de femei, care este atrăgătoare şi care ştie să se distreze.
Dacă faceţi parte din categoria „disperatelor“ şi vă doriţi să depăşiţi această situaţie, primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să vă simţiţi bine în propria piele: nimeni nu vă va iubi dacă dumneavoastră însevă nu vă iubiţi. Începeţi acest proces de transformare aşternând pe hârtie toate calităţile, talentele şi aptitudinile cu care sunteţi înzestrată şi ţineţi lista undeva la vedere. Nu vă gândiţi că acestea nu au nici o valoare: nu toată lumea are abilităţile dumneavoastră, oricare ar fi acestea. Următorul pas este să vă răsfăţaţi: cumpăraţi-vă lucrurile pe care vi le doriţi sau faceţi-vă micile plăceri care ştiţi că vă vor ajuta să vă binedispuneţi. Uitaţi din când în când de televizor şi delectaţi-vă în schimb cu muzică. Nu neglijaţi să savuraţi şi un pahar cu vinul sau cocteilul preferat în timpul pauzei de relaxare. Fiţi îndrăzneaţă şi mergeţi din când în când singură la cinematograf. În caul în care cei din jur vă vor arunca priviri curioase, gândiţi-vă doar că ei nu au încredere să facă lucrurile care le fac plăcere decât dacă au şi o „remorcă“ alături.
Nu mai staţi în preajma persoanelor care bârfesc. Evitaţi în special grupurile de femei care comentează felul în care altele îşi cresc copiii sau îşi aranjează casele sau care au mereu ceva de spus (de rău) despre alte femei. Înlocuiţi aceste persoane cu unele care nu au nici o problemă cu felul în care ceilalţi îşi trăiesc viaţa. Şi, cel mai important, evitaţi orice contact cu oricine vă bate la cap că e ceva în neregulă cu dumneavoastră doar pentru că nu există un bărbat în viaţa dumneavoastră.
O dată ce veţi învăţa să vă iubiţi pe sine, veţi constata că oamenii pe care îi atrageţi şi situaţiile în care vă regăsiţi se vor schimba. Ţineţi minte un aspect extrem de important: cei care au interese ascunse se vor „plictisi“ de noua persoană şi se vor îndepărta încet, încet. Nu va fi nici o pagubă, în schimb veţi câştiga ceva: veţi fi înconjurată de persoane care vă susţin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII