20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBlondele sunt mai uşor de cucerit

Blondele sunt mai uşor de cucerit

După ce au pus ochii pe o femeie frumoasă, bărbaţii încearcă din răsputeri să o cucerească. Primul pas este să-i atragă atenţia, să-i afle numărul de telefon şi să stabilească o întâlnire cu ea. Jocul seducţiei are câteva reguli de bază pe care domnii trebuie să le cunoască.

Un studiu realizat de curând de către revista „La Vie en Rose“ a demonstrat că doamnele şi domnişoarele blonde sunt mai uşor de cucerit, în timp ce brunetele şi roşcatele sunt „o ţintă mai greu de atins“. Podoaba capilară a doamnelor constituie un criteriu de selecţie pentru bărbaţi atunci când sunt în căutarea unei partenere. Altă concluzie a studiului a demonstrat că aproximativ jumătate din bărbaţi fac ochi dulci celei mai bune prietene a partenerelor lor.
S-a constatat că femeile flirtează cel mai des atunci când sunt la cumpărături. Este ştiut faptul că doamnele adoră să meargă la shopping şi, cel mai adesea, însoţite de alte femei. În timp ce se plimbă printre raioanele strălucitoare ale mall-urilor şi probează zeci de ţinute glamour, reprezentatele sexului frumos nu trec neobservate de domnii care, întâmplător sau nu, se află şi ei la cumpărături, sau care se relaxează servind o cafea în mall. Aceştia le urmăresc cu privirea mai mult timp, insistând chiar pentru a fi şi ei, la rândul lor, remarcaţi de frumoasa doamnă.
Rezultatele studiului a arătat că, dacă în grupul de cel puţin două femei care aleargă printre raioane, una este blondă, cu siguranţă aceasta va fi cel mai uşor de sedus.

Feminitate

Pentru majoritatea doamnelor, (92 la sută), flirtul este un joc. Femeile îşi testează astfel, voit sau nevoit, puterea de seducţie. Este cu atât mai bine când, la sfârşitul jocului, constată că „stau bine la capitolul seducţie“.
Peste jumătate dintre doamne sunt de părere că schimbul de priviri şi de zâmbetele cresc tentaţia şi le împing spre o aventură. Altă parte a doamnelor (56 la sută) compară seducţia cu o formă a puterii, în timp ce 13 la sută dintre femei recunosc că şi-au testat farmecul personal. Indiferent care ar fi motivul pentru care flirtează femeille, un lucru este sigur: acest joc nevinovat le ajută pe doamne să se simtă mai feminine, mai apreciate şi să aibă încredere în ele.

Shopping

Cercetătorii au reuşit să stabilească diferenţa între modul de seducţie al bărbaţilor şi al femeilor. Bărbaţii preferă să „acţioneze“ la locul de muncă, în timp ce femeile la shopping. Pentru domni se pare că nu este o problemă să îmbine utilul cu plăcutul, distracţia cu munca.
Doamnele sunt mai serioase însă şi trasează o linie între cele două domenii, în opinia acestora viaţa profesională nu trebuie confundată cu cea personală.
În concluzie, rolul principal în jocul seducţiei îi revine bărbatului şi tot acesta trebuie să întreţină atmosfera, cel puţin la primele întâlniri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII