16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Sfârşitul de săptămână vă priveşte, pentru că terminaţi cu bine o activitate la care
v-aţi adus contribuţia o vreme. Acum, că totul a revenit la normal, vă puteţi relaxa şi dumneavoastră, de aceea atmosfera devine mai veselă.

 Taur
Şansa de a ieşi din oraş este mare, natura poate fi o destinaţie potrivită pentru acest week-end. Pe de altă parte, veştile care sosesc de la cei dragi vă impresionează profund şi nasc emoţii intense.

 Gemeni
Jucaţi un rol important în cuplu, deci implicaţi-vă şi mobilizaţi-l şi pe partener să vi se alăture. Aţi putea avea o zi interesantă, plină de viaţă şi de mişcare, şi veţi descoperi că iubirea este cea care vă dă chef de aventură.

 Rac
Aveţi alături o persoană cu o atitudine mai conservatoare asupra vieţii şi nu vă puteţi înţelege. Nu veţi fi de acord cu ei că totul poate fi măsurat concret, ci îi arătaţi că unele lucruri au o latură subtilă, mult mai importantă.

 Leu
Când aveţi ocazia de a vă afirma şi de a ieşi în evidenţă, sunteţi cel mai fericit. Astăzi ajungeţi într-un mediu în care străluciţi, nu aveţi rivali în preajmă.

Fecioară
Sunteţi invitat la o petrecere sau deveniţi actor principal într-o acţiune. Ceea ce propuneţi dumneavoastră este acceptat imediat, iar compania dumneavoastră este agreată şi populară.

 Balanţă
Nu sunteţi o prezenţă prea plăcută pe unde ajungeţi azi, pentru că sunteţi cam îmbufnat şi prea retras, de parcă v-ar obseda nişte griji. Consideraţi că trebuie să rezolvaţi singur toate problemele, de aceea nu doriţi ajutor.

 Scorpion
Fiţi atent la evenimentele neprevăzute, ce pot da peste cap liniştea din casă. Orice incident neplăcut vă poate strica week-end-ul: se defectează un obiect casnic, se sparge o ţeavă, deci mediul dumneavoastră este vizat de situaţii neplăcute.

 Săgetător
Pentru că v-aţi certat cu un amic, azi nu puteţi pune în practică planurile pe care vi le-aţi făcut. Nu va fi uşor să refaceţi legătura, dar merită efortul, oricât va mai dura.

Capricorn
Liniştea vă este dată peste cap de o veste proastă sau descoperiţi o fisură ce poate schimba planurile curente. Reparaţi situatia chiar acum, mai târziu s-ar putea agrava.

 Vărsător
Cu un ton blând şi multă iubire, puteţi calma şi pe cei mai înverşunaţi rivali, nu vă speriaţi de tonul agresiv al unora. Aveţi soluţia cea mai bună de a calma spiritele agitate, fie că e vorba de neînţelegeri minore în casă sau chiar de o luptă între necunoscuţi pe stradă.

 Peşti
Profitaţi de o zi liniştită pentru a sta cu familia. Aveţi noroc că nu sună nimeni de la serviciu care să vă tulbure timpul liber şi nici nu vă căutaţi singur motiv de a pleca de acasă. Tot ce doriţi este să fiţi cu partenerul, părinţii sau copiii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS