Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

24 FUN, ediţia de Craiova, la prima aniversare

City-guide-ul 24 FUN aniversează astăzi un an de la lansarea pe piaţa craioveană. Numărul 26 al revistei încheie un prim an de activitate în care 24 FUN, ediţia de Craiova, a devenit cel mai atractiv ghid de cultură urbană şi lider de piaţă pe segmentul publicaţiilor de acest gen, fiind prezent la cele mai importante evenimente din oraşul nostru şi promovând cultura şi divertismentul de calitate. 24 FUN cuprinde articole editoriale scrise de personalităţi recunoscute din diverse domenii de interes, informaţii despre evenimentele culturale şi de divertisment sau propuneri privind posibilităţile de petrecere a timpului liber, precum şi informaţii din zone de interes precum: turism, shopping, auto, estetică şi întreţinere.

Cadă din aur, furată dintr-un hotel din Japonia

O cadă din aur, de 80 de kilograme, care valorează 120 de milioane de yeni (988.100 de dolari), a fost furată dintr-un hotel de lângă Tokyo. După cum informează site-ul Yahoo!News, personalul hotelului a descoperit miercuri că cineva a furat cada din baia comună pentru bărbaţi, de la etajul zece al Hotelului Kamogawa, situat pe malul Oceanului Pacific. Personalul hotelului crede că în această operaţiune au fost implicate mai multe persoane.
„Uşa de la camera în care se afla cada era închisă cu lanţuri, însă acestea au fost tăiate“, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Sosia lui Paris Hilton intră în pielea starletei

O tânără din Elveţia, care seamănă izbitor cu Paris Hilton, s-a oferit să apară în public în locul starletei în timp ce aceasta este în închisoare, informează site-ul ananova.com. Seraina Hartmann, de 18 ani, a declarat: „În permanenţă sunt oprită pe stradă de fanii starletei, care îmi cer autografe. De la vârsta de 15 ani am început să fiu confundată cu Paris Hilton. Când s-a aflat că Paris urmează să stea în închisoare, am fost contactată de agentul starletei, care mi-a propus să îi ţin locul“. Hartmann a realizat deja mai multe şedinţe foto în timp ce Paris îşi execută pedeapsa. „Sunt cea mai reuşită sosie a starletei. Mă identific perfect cu Paris, dar nu fac aceleaşi greşeli pe care le-a făcut ea: nu apar în filme porno şi nu mă urc la volan după ce am consumat alcool. Cu toate astea, sunt impresionată de Paris, pe care o consider o bună femeie de afaceri“, a adăugat sosia starletei. Fotograful profesionist Andrea Schwarz, care a lucrat câteva şedinţe foto cu Hartmann, a afirmat că aceasta este naturală, relaxată în faţa camerelor de filmat şi are toate mişcările starletei. „Am primit mai multe oferte şi mi-e greu să o aleg pe cea mai bună. Problema mea este să mă pun la punct cu engleza. Urmez deja cursuri de limbă şi cred că mă voi descurca“, a adăugat Hartmann.

Kevin Federline, din nou pe marele ecran

Kevin Federline, fostul soţ al cântăreţei Britney Spears, a primit un rol „mic, dar important“, în pelicula „Night Watch“, realizat de David Ayer, care urmează să apară pe marile ecrane în 2008, informează site-ul actualite-de-star.com, care citează revista InTouch. În această peliculă, rapper-ul va juca alături de nume mari din istoria filmului, Keanu Reeves şi Forest Whitaker. Pentru Federline, acesta nu este primul contact cu comedia. Cântăreţul a mai apărut într-un episod al serialului „Les Experts“. Numele lui Kevin Federline a mai figurat şi pe genericul filmului Street Dancers („You Got Served“), care a apărut în 2004, rolul său fiind de dansator.

Gwyneth Paltrow retrăieşte copilăria

Gwyneth Paltrow a închiriat casa în care a copilărit până la 11 ani de la noul proprietar al locuinţei. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actriţa a suferit foarte mult când mama ei, Blythe Danner, a vândut casa din Santa Monica, pentru suma de 8,6 milioane de dolari. „Gwyneth a fost foarte supărată. Nici măcar nu accepta să se vorbească despre acea locuinţă“, a declarat un apropiat al actriţei de 34 de ani. În prezent, Paltrow filmează pentru pelicula „Iron Man“ şi locuieşte într-o vilă cu patru dormitoare din America.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova sunt în continuare împreună

Enrique Iglesias a glumit când a anunţat că s-a despărţit de frumoasa Anna Kournikova. Cei doi sunt în continuare împreună, informează site-ul actualite-de-star.com. În timpul vizitei pe care cântăreţul a făcut-o în Spania, le-a declarat jurnaliştilor că s-a despărţit de tânăra jucătoare de tenis şi nu a vrut să vorbească despre motivele rupturii. „Eu şi Anna ne-am despărţit. Acum sunt singur şi mă împact foarte bine cu acest statut“, a precizat Iglesias. Cântăreţul a declarat de curând pentru revista Hello că nu a fost decât o glumă, insistând pe faptul că frumoasa rusoaică este, în continuare, iubita lui. „Aceasta este prima relaţie serioasă din viaţa mea“, a adăugat Iglesias.

Exit mobile version