21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

 Berbec
Dacă aveţi o nemulţumire în suflet, încercaţi să nu staţi singur într-o astfel de zi. Prezenţa prietenilor sau a familiei poate avea efecte excelente pentru a uita de orice supărare. O veste neplăcută poate fi imediat compensată de veselia celor dragi, care vă vor readuce zâmbetul pe buze.

 Taur
Mai aveţi puţin de lucru dimineaţă pentru a rezolva nişte sarcini neterminate, după care puteţi să vă relaxaţi din nou şi să intraţi în atmosfera de week-end.

 Gemeni
Atmosfera din cămin este liniştită, deşi cam plictisitoare pentru o persoană activă ca dumneavoastră. Vă dedicaţi timpul unor treburi casnice de care nu puteţi scăpa sau staţi mai mult de vorbă cu părinţii sau copiii.

 Rac
Relaţia de cuplu cunoaşte progrese vizibile, de parcă aţi găsit calea directă spre inima celui drag. Comunicaţi uşor cu partenerul, formaţi un tandem perfect, care contribuie eficient la atingerea unor scopuri comune. Dacă abia azi întâlniţi pe cineva nou, care vă place din prima, lucrurile vor evolua repede şi bine spre o relaţie frumoasă şi de viitor.

 Leu
Viitorul se deschide în faţa dumneavoastră în culori foarte promiţătoare. Se anunţă veşti excelente sau luaţi o decizie excepţională, prin care viaţa dumneavoastră se va schimba în bine. Poate decideţi o schimbare de direcţie în carieră, un eveniment cu iz festiv sau o călătorie peste hotare.

 Fecioară
Cu puţină ambiţie, puteţi atinge un ţel important. Poate fi şansa dumneavoastră de afirmare, de succes, de lansare într-un domeniu superior, pe care vi-l doriţi enorm, dar nu puteţi ajunge acolo dacă nu luptaţi pentru visul dumneavoastră.

 Balanţă
O zi veselă, în care puneţi accent pe jocul seducţiei.
Aţi pus ochii pe cineva care vă place, chiar dacă nu sunteţi dispus să porniţi o relaţie serioasă, ci mai mult vă jucaţi de-a iubirea. Flirtaţi, glumiţi, vă lăsaţi furat de declaraţii făcute în glumă şi, mai ales dacă sunteţi liber şi tânăr, toate aceste jocuri nu vor avea nici o urmare. Mai greu va fi dacă sunteţi deja implicat în altă relaţie…

 Scorpion
Nerăbdarea creşte înaintea unui moment anunţat mai demult, încât nu vă mai puteţi controla reacţiile şi vă cam grăbiţi. Faceţi în aşa fel încât să daţi un ritm mai alert evenimentelor, pentru a ajunge mai rapid la momentul mult sperat, dar, dacă săriţi peste etapele intermediare, pierdeţi tot farmecul aşteptării.

 Săgetător
Cineva intervine incorect în treburile dumneavoastră şi vă dă peste cap toate planurile. Nu aţi ţinut cont că unii pot lucra şi murdar, aţi avut prea mare încredere în ceilalţi, iar acum daţi piept cu o problemă.

 Capricorn
Prudenţa pare să fie cea mai înţeleaptă decizie într-o situaţie în care, dacă v-aţi fi aruncat la primul impuls, aţi fi greşit, fără îndoială. Staţi pe margine, analizaţi cu detaşare şi cu răbdare şi abia după ce veţi avea o imagine de ansamblu corectă şi distantă veţi putea decide ce este de făcut. Nu vă grăbeşte nimeni. Relaţia cu o persoană mai în vârstă vă aduce multe avantaje.

 Vărsător
Dacă vi se cere ajutorul pentru a împrumuta cu bani un prieten, nu veţi sta pe gânduri, ci îi veţi oferi cu multă încredere. Va fi ceva mai greu să oferiţi bani dacă e vorba de sume mari, de aceea veţi dori mai întâi nişte explicaţii. Totuşi, dacă cineva era deja dator faţă de dumneavoastră, vă puteţi aştepta la o prelungire a termenului de rambursare, pentru că încă acea persoană nu a făcut rost de banii necesari.

 Peşti
Cele mai mari piedici vin azi ori de la diverse instituţii cu care intraţi în contact, ori de la părinţi, care se opun cu încăpăţânare planurilor dumneavoastră. Nu vă iese nimic aşa cum aţi programat iniţial, deci e bine să aveţi întotdeauna un plan de rezervă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU