10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Vă jucaţi cu iubirea după bunul plac, vă cam distraţi pe seama sentimentelor celuilalt. Nu faceţi glume referitor la declaraţiile de dragoste şi nici nu luaţi în râs ceea ce vă spune persoana iubită, pentru că s-ar putea simţi jignită de atitudinea dumneavoastră superficială. Parcă faceţi declaraţii doar de dragul seducţiei şi, aşa cum vă amuzaţi cu inima celuilalt, la fel aţi putea cădea şi dumneavoastră în plasă!

 Taur
Sunteţi cam obosit, dar chiar acum, la final de săptămână, când credeaţi că vă veţi putea relaxa, apare o sarcină urgentă de care trebuie să vă ocupaţi. Nu puteţi intra în week-end până nu puneţi pe picioare noul plan, deci concentraţi-vă pe ultima sută de metri. Nici nu ştiţi unde să mai găsiţi energie după o perioadă atât de încărcată…

 Gemeni
Sunteţi mulţumit de săptămâna care se încheie. Aţi ajuns la nişte rezultate cu care vă puteţi lăuda, mai ales că se pot calcula şi în bani. Aţi muncit mult, sunteţi obosit, dar când vedeţi nivelul pe care l-aţi atins, uitaţi de toate eforturile depuse. Se vede şi pe chipul colaboratorilor sau superiorilor satisfacţia, deci aveţi motive reale de mândrie, pentru că aţi realizat ceva deosebit.

 Rac
Fiţi atent la activităţile ce necesită lucru cu instrumente, cu bani, cu cifre, pentru că există riscul unei greşeli minore, iar o intenţie negativă a altcuiva poate strica totul. Ori se defectează un aparat cu care lucraţi, ori un coleg necinstit încearcă să profite de munca dumneavoastră pentru a obţine ceva. Deschideţi bine ochii.
 
Leu

Aţi sperat prea mult de la un prieten, care a promis marea cu sarea şi acum se dovedeşte că totul a fost doar o vorbă în vânt, pentru a scăpa repede. A spus că vă ajută, iar acum, când chiar aţi avea nevoie de intervenţia lui, reacţionează violent. Sunteţi decepţionat de cei cu care lucraţi, iar neînţelegerile apar de la modul în care unii îşi asumă responsabilităţile şi, mai ales, cum se achită de sarcini.

 Fecioară
Persoana iubită trebuie să plece sau este deja departe şi vă duceţi dorul unul altuia. Ţineţi legătura de la distanţă atât cât se poate, dar dacă vă cere să o însoţiţi într-o călătorie, ar fi bine să nu refuzaţi. Timpul petrecut separat poate fi în dezavantajul relaţiei. Alţii îl simt azi pe partener mai departe ca oricând, iar comunicarea merge extrem de greu. Faceţi un efort să vă apropiaţi mai mult.

 Balanţă
Banii vă dau bătăi de cap, pentru că sunteţi nevoit să faceţi rost de o anumită sumă în cel mai scurt timp posibil. Stresul creşte cu fiecare oră care vă apropie de momentul plăţii, dar, cu puţin efort, aţi putea găsi resursele necesare pentru a vă achita de datoria care vă stă pe cap. Nu vă enervaţi totuşi pe cei care vă cer bani, oricum sunt responsabilităţi obligatorii.

 Scorpion
Dragostea cere şi servicii oferite unul altuia, deci, dacă vreţi să demonstraţi sentimentele faţă de partener, trebuie să veniţi şi cu fapte concrete, nu doar cu promisiuni şi declaraţii. Astăzi ar putea avea nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a depăşi un moment dificil, iar sfaturile dumneavoastră pot fi salvatoare. Oferiţi-le cu toată inima!

Săgetător
Nu este deloc o zi pe placul dumneavoastră, apar motive de tristeţe, de dezamăgire, poate şi unele probleme de sănătate. Ceva nu merge bine şi sunteţi nevoit să acceptaţi condiţii defavorabile. Sacrificiile sunt la ordinea zilei, pentru a repara o problemă de cuplu. Sunteţi capabil de compromisuri, dar va rămâne un gol în suflet după ce veţi accepta situaţia ca atare…

 Capricorn
Aveţi alături o persoană dinamică, plină de viaţă, ce vă ajută să vă mobilizaţi  pentru a ajunge la un scop propus. Dacă aţi lupta singur, v-aţi lăsa păgubaş la primul hop, de aceea aveţi nevoie de susţinere, de colegi care să vă împingă de la spate la greu, pentru că ajungeţi la ţelul propus numai prin cooperare directă cu persoane mai optimiste.

 Vărsător
Vă regăsiţi energia de odinioară sau reporniţi cu mult entuziasm un plan abandonat cândva. Acum reîncepe în forţă, deci aveţi a doua şansă să atingeţi succesul. E posibil să vă întâlniţi, după ani şi ani, cu o iubire de altădată sau să  refaceţi ceva ce nu a mers prea bine în trecut. Acum va merge excelent şi sunteţi cuprins de un chef nebun de acţiune.

 Peşti
Relaţiile de familie sunt la cote maxime, nimic nu vă place mai mult decât să fiţi în compania rudelor, a mamei, a copiilor. De la aceştia vin veştile cele mai bune şi deveniţi un personaj central în acţiunile legate de viaţa de familie. Posibil să vi se anunţe musafiri şi le pregătiţi primirea cu tot ce aveţi mai bun sau poate sunteţi invitat la o petrecere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS