5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Intervenţia unui coleg în problemele de la serviciu este salvatoare şi totul revine la normal, ba mai mult, poate evolua mult mai bine decât înainte. Bazaţi-vă pe ajutor, la nevoie, oricât de orgolios aţi fi, pentru că, din discuţiile cu ceilalţi, se nasc idei constructive.

 Taur
Sunteţi susţinut de un grup de prieteni sau de colegi, care vă impulsionează să mergeţi înainte, să continuaţi o luptă, să faceţi un pas în faţă pentru a vă evidenţia. Aveţi toate şansele de a atrage succesul de partea dumneavoastră, chiar şi în situaţii competiţionale cu adversari puternici.

 Gemeni
Nu primiţi reacţiile dorite în relaţia cu ceilalţi. Dumneavoastră vă agitaţi şi încercaţi să-i mobilizaţi şi pe ceilalţi cu o atitudine dinamică, iar ei vă răspund cu dezinteres. Nu vă veţi lăsa influenţat de modul unora de a privi lucrurile, ci veţi face în aşa fel încât să-i stimulaţi şi pe ei, pe cât posibil.

 Rac
Ajungeţi într-un punct critic cu două direcţii diferite de interpretare. Intuiţia vă atrage atenţia că s-ar putea ascunde un pericol în ambele sensuri, norocul e că vă trage ceva de mânecă pentru a nu cădea în plasa nimănui.

 Leu
Aţi muncit mult pentru a atinge un ţel, care acum se conturează foarte clar la orizont. Aţi ajuns la ce v-aţi propus şi acum culegeţi roadele muncii dumneavoastră. Orice succes este posibil acum: primiţi o sumă de bani pentru munca prestată, sunteţi propus pentru o mărire de salariu sau o promovare.

 Fecioară
Se anunţă o perioadă mult mai uşoară pentru dumneavoastră şi abia aşteptaţi să vă eliberaţi de unele sarcini ca să vă simţiţi din nou liber să faceţi ce vreţi. Poate vă programaţi deja vacanţa şi, cu gândul la timpul liber de care vă veţi bucura în curând, deja vă faceţi planuri măreţe.

 Balanţă
Se apropie un moment important. Aveţi forţa de a obţine o victorie de zile mari în cazul unei situaţii în care aţi fost defavorizat sau aţi avut ceva de pierdut. A sosit momentul să vă faceţi singur dreptate, ori printr-un tupeu,  ori datorită legii care de data aceasta este de partea dumneavoastră.

 Scorpion
La nervii pe care dumneavoastră îi exprimaţi cu atâta vehemenţă vi se răspunde, culmea, paşnic, amabil, diplomat, fiind o bună lecţie şi pentru dumneavoastră să vă mai controlaţi reacţiile agresive, mai ales faţă de cei dragi. Nu are rost să ridicaţi tonul pentru orice fleac, pentru că se poate discuta amiabil.

 Săgetător
Prudenţa şi răbdarea sunt cele mai bune soluţii de a ieşi dintr-un impas, ca atare nu daţi nimic peste cap, nervos şi grăbit, aşa cum faceţi uneori, ci analizaţi totul la rece. Amânaţi toate deciziile pentru altădată, pentru că se va dovedi o idee bună dacă nu vă aruncaţi în prima idee care vă vine.

Capricorn
Vă preocupă investiţiile legate de casă, de confortul domestic şi discutaţi cu familia dacă este momentul pentru a cumpăra ceva nou. Dacă aţi acumulat ceva bani pentru acest scop, cei dragi vor îmbrăţişa imediat ideile dumneavoastră, dacă nu cumva şi-ar dori să cheltuiţi acei bani pentru o vacanţă comună, deci cereţi şi părerile lor înainte de a lua o decizie, ca să nu creaţi animozităţi în cămin.

 Vărsător
Sunteţi obosit şi vin şi alte insatisfacţii ca să pună capac. Cel mai tare vă deranjează că trebuie să faceţi compromisuri pentru a rezolva nişte probleme complicate, dar fără aceste eforturi nu veţi putea ajunge la ce v-aţi propus. Orice succes are şi un preţ, iar dumneavoastră v-a venit rândul acum. Stresul este major astăzi.

 Peşti
O vorbă necontrolată poate lăsa urme adânci în sufletul dumneavoastră şi alunecaţi spre pesimism numai din cauza felului în care unii discută cu dumneavoastră. Sunteţi jignit, criticat pe nedrept, tratat dur fără să meritaţi o astfel de atitudine, dar, pentru că aveţi uneori obiceiul de a exagera, faceţi ca totul să pară şi mai grav, dând naştere unei adevărate crize.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII