22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

60.000 de lire sterline pentru o vestă de salvare de pe Titanic

O vestă de salvare a unui supravieţuitor de pe Titanic a fost vândută la licitaţie pentru suma de 60.000 de lire sterline (87.665 de euro). După cum informează site-ul 7sur7.be, licitaţia a fost organizată de casa Christie’s la Londra. Vesta de salvare a fost achiziţionată de o persoană care a dorit
să-şi păstreze anonimatul. Aceasta a fost purtată de Mabel Francatelli, care era secretara lui Lady Lucy Duff-Gordon, o celebră stilistă britanică, şi a fost semnată de zece bărbaţi şi de două femei care s-au aflat alături de ea în barca de salvare.

Telefonul mobil, barometru pentru infidelitate

Un studiu recent a relevant faptul că jumătate din cazurile de infidelitate sunt trădate de telefoanele mobile, informează site-ul thesun.co.uk. Studiul, care a analizat situaţiile în care divorţul a fost intentat din cauza adulterului, a confirmat că, în majoritatea situaţiilor, mesajele scrise de pe telefon sunt cele care dau de gol persoana infidelă dintr-un cuplu. Studiul a mai descoperit că foarte mulţi infideli au trimis din greşeală mesaje picante partenerului, când voiau, de fapt, să le expedize amantului (sau amantei), dar şi că de multe ori se întâmplă ca persoanele care au o aventură să cumpere un telefon mobil special pentru acest motiv şi să-l aducă din greşeală acasă. În anul 2006, 32 la sută dintre divorţurile înregistrate în lume au fost cauzate de existenţa unor relaţii extraconjugale.

Răsplătit pentru punctualitate

Un grădinar pakistanez de 63 de ani, care nu a întârziat niciodată la serviciu în cei 28 de ani în care a lucrat, a fost răsplătit de guvernatorul din Dubai cu suma de 13.000 de dolari, informează site-ul abc.net.au. Bărbatul şi-a luat concediu o singură dată, când a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Premiul acordat reprezintă echivalentul a 49 de salarii de grădinar, iar fericitul angajat, Mohammad Nazier, spune că va folosi banii pentru a-şi achita datoriile pe care le are. „Am fost nevoit să iau nişte bani cu împrumut pentru a plăti nunţile copiilor şi educaţia lor. Acum îmi voi achita datoriile şi îmi va mai rămâne destul şi pentru viitor. Acest premiu înseamnă foarte mult pentru mine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat“, a spus fericit Mohammad Nazier.

Cameron Diaz şi Ashton Kutcher, căsătorie pe marele ecran

Cameron Diaz va juca alături de Ashton Kutcher într-o comedie romantică, „Whatever Happens in Vegas“. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, Cameron şi Ashton interpretează rolurile a doi îndrăgostiţi care ajung să se căsătorească. Povestea celor doi este cât se poate de neobişnuită întrucât cererea în căsătorie vine după o noapte de beţie. Cei doi, proaspăt căsătoriţi, trebuie să se obişnuiască treptat cu statutul de soţ şi soţie.

Jane Fonda vrea să realizeze un film erotic

Jane Fonda nu se gândeşte să se retragă din lumea filmului şi, mai mult decât atât, legendara actriţă de 69 de ani vrea chiar să interpreteze un rol într-un film erotic, informează site-ul 7sur7.be. „Hollywoodul nu ar refuza o septuagenară sumar îmbrăcată. Intenţionez să realizez un film erotic inspirat din viaţa unei femei de 70 de ani. Din păcate însă, există convingerea că, după o anumită vârstă, femeile nu mai sunt active din punct de vedere sexual. Eu vreau să demonstrez contrariul“, a declarat Jane Fonda, care are deja în plan câteva scene de dragoste pentru scenariu.
Jane Fonda şi-a găsit echilibrul şi pe plan personal. După ce s-a despărţit de producătorul Ted Turner, actriţa iubeşte din nou, dar nu vrea să dezvăluie identitatea iubitului ei, despre care spune doar că nu este o persoană cunoscută.

Antonio Banderas, în aşteptarea unui rol în „Sin City 2“

Antonio Banderas este dezamăgit că Robert Rodriguez l-a cam trecut cu vederea când a făcut distribuţia pentru continuarea peliculei „Sin City“, informează site-ul starpulse.com. Se pare că Banderas a primit propunerea de a juca în a doua parte a adaptării după benzile desenate, dar acest lucru încă nu a fost confirmat de Rodriguez. „L-aş urma pe Robert Rodriguez şi în iad dacă mi-ar cere asta“, a spus Antonio Banderas, fiind încrezător că are şanse să joace în continuarea de la „Sin City“. „Dar la cum îl ştiu eu, este foarte posibil să mă sune cu o seară înainte şi să mă roage să lucrez cu el. Şi aş accepta fără nici o ezitare. Am colaborat la şase filme cu el şi ştiu că asta e stilul lui“, a adăugat actorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS