21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

 Berbec
Relaţia cu autorităţile se desfăşoară anevoios şi vă veţi stresa din cauza condiţiilor pe care aceştia vi le impun. Sunteţi amânat, respins, trimis de la un departament la altul, birocraţia fiind cel mai mare inamic al zilei. Vă simţiţi constrâns să faceţi totul doar aşa cum vi se spune, fără nici o libertate de decizie.

 Taur
O zi extrem de agitată, dar toată această furie ar fi de folos dacă trebuie să participaţi la confruntări, competiţii, întrevederi în care energia şi ambiţia sunt importante. Aţi putea avea succes în activităţi sportive, dispute aprinse cu rivalii sau puteţi porni cu mult curaj într-o direcţie nouă. Aveţi entuziasmul şi îndrăzneala necesare unui început în forţă.

Gemeni
Vocea interioară vă atrage atenţia asupra unei persoane din anturaj. Nasul dumneavoastră fin vă spune că minte, că ascunde ceva, că intenţiile sale nu sunt tocmai sincere şi ar trebui să nu faceţi destăinuiri riscante. Aveţi grijă pentru că, sub masca unui aşa-zis prieten, se poate ascunde un profitor.

 Rac
Persoanele pe care le aveţi astăzi alături vor fi lângă dumneavoastră mult timp de acum încolo, pentru că vă va uni o acţiune comună, din care fiecare are ceva de câştigat. Păstraţi dialogul amabil cu fiecare pentru că trebuie să vă suportaţi unii pe alţii multă vreme de acum înainte. Puteţi lega o relaţie de viitor: de prietenie, de serviciu, de afaceri.

 Leu
Puneţi punct unei etape şi deja vă aventuraţi spre ceva nou, dar vă cam grăbiţi. Nu prea analizaţi dinainte dacă direcţia pe care vreţi să o urmaţi este potrivită pentru dumneavoastră sau dacă aveţi forţa de a o duce la capăt. Există riscul să vă grăbiţi şi să vă pierdeţi interesul pe parcurs, tocmai pentru că nu v-aţi informat cu atenţie la început.

 Fecioară
Vă eliberaţi de o grijă şi răsuflaţi uşurat că tot ce a fost mai greu a trecut. Primiţi o veste mult aşteptată, un răspuns necesar sau se rezolvă, ca prin minune, una dintre problemele care v-au preocupat în ultima perioadă. Vă simţiţi din nou liber să faceţi ce vreţi pentru că tocmai aţi scăpat de nişte restricţii, termene limită, sarcini dificile. Se vede pe chipul dumneavoastră că
v-aţi relaxat.

 Balanţă
Fiţi cu ochii în patru la bani sau la alte valori pe care le deţineţi, pentru că există riscul de a le pierde. Se ascunde pe undeva un pericol legat de bunurile sau proprietăţile dumneavoastră, deci nu împrumutaţi şi nu vă lăsaţi influenţat de oricine. Se poate vorbi şi de ştirbirea imaginii sau a reputaţiei din cauza unor bârfe răutăcioase. De dumneavoastră depinde să vă prezentaţi impecabil ca să nu lăsaţi loc de denigrări nemeritate.

 Scorpion
Vă vin musafiri a căror prezenţă vă face plăcere. Se poate spune că intraţi în week-end cu bucurie în suflet şi cu zâmbetul pe buze. Primiţi veşti excelente de la rude sau de la amici sau sună telefonul pentru a vi se transmite o veste sau o invitaţie plăcută.

 Săgetător
Vă vine o idee de afaceri din care, în viitor, ar putea apărea venituri. Întâlniţi o persoană care vă stimulează să începeţi ceva nou şi poate chiar vă susţine material pentru a vă atinge scopul. Pe de altă parte, cheltuiţi o sumă mai mare de bani pentru a pregăti o călătorie sau investiţi în maşină: reparaţii, revizii, service.

Capricorn
Banii de care dispuneţi vor fi de folos sau primiţi, de unde nici nu bănuiţi, o veste excelentă, ce vă garantează că scopul dumneavoastră va fi atins. Ce-i drept, mai aveţi de aşteptat şi de muncit până acolo, dar sunteţi sigur acum că veţi ajunge şi că totul va fi aşa cum speraţi. Puneţi umărul la treabă pentru a vă vedea visul cu ochii.

 Vărsător
Daţi iama în bani şi vă cumpăraţi tot felul de lucruri care vă atrag. Riscul de a vă dezechilibra bugetul este cam mare, pentru că sunteţi superficial şi vă lăsaţi tentat numai de capricii, cărora mâine nici nu le veţi mai găsi utilitatea. Ar trebui să vă rezumaţi la strictul necesar, nu să vă jucaţi cu resursele financiare! Doriţi să faceţi cuiva o bucurie, dar şi aceasta necesită bani.

 Peşti
Vă simţiţi blocat într-un impas major, care nu prea are şanse de redresare. Trebuie să puneţi punct aici şi să nu vă mai uitaţi înapoi. Nu este o situaţie plăcută, dezamăgirea, neputinţa, pesimismul sunt prin preajmă şi vă influenţează toate încercările, de aceea e foarte posibil să vă lăsaţi păgubaş înainte de a ajunge la un rezultat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS