12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVara aceasta se poartă blugii largi

Vara aceasta se poartă blugii largi

Blugii largi câştigă din ce în ce mai mult teren, deşi silueta de silfidă este la putere sezonul acesta. Vă prezentăm câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă completaţi garderoba cu o pereche de jeanşi largi.

După câteva sezoane în care cuvântul de ordine a fost „mulat“, este cazul să se treacă şi la altceva, şi anume la blugii largi. Nu este însă vorba nici de pantalonii largi şi bufanţi, făcuţi celebri de vedete precum Pink, şi nici de evazaţii care au devenit marca înregistrată a generaţiei Flower Power. Stiliştii care fac această recomandare au motive întemeiate pentru a vă sfătui să cumpăraţi acest tip de pantalon: jeanşii XXL reprezintă chintesenţa feminităţii şi, din punctul de vedere al creatorilor de modă, sunt eleganţa întruchipată, pentru că acest model de pantalon cade perfect şi alungeşte orice siluetă. Doamnelor, ce v-aţi dori mai mult decât atât?

Talie înaltă sau talie joasă?

Provocarea propusă de stilişti o reprezintă talia înaltă, pentru că aceasta pune în valoare cel mai bine formele trupului unei femei. Însă, doamnele şi domnişoarele care nu îndrăznesc să accepte această provocare trebuie să ştie că jeanşii largi care se poartă sezonul acesta nu trebuie să aibă talia joasă. Prin urmare, acestea vor redescoperi plăcerea de a purta o pereche de pantaloni a căror talie coincide cu cea naturală.  Puteţi purta jeanşii XXL cu o cămăşuţă sau cu un tricou, fie mulat pe corp, fie decoltat. Altă opţiune ar fi un pulover subţire sau un compleu cu maiou sau tricou şi jerseu. Trebuie să evitaţi să combinaţi blugii largi cu o bluză foarte amplă sau foarte lungă, pentru că astfel v-aţi ascunde complet linia corpului în spatele unei amestec de materiale fără formă. Prin urmare, ideea din spatele acestei tendinţe este asocierea de elemente contrastante, care creează un anumit echilibru.

Cât de lungi trebuie să fie jeanşii?

Dacă sunt prea lungi, îi veţi târî pe jos sau veţi călca pe ei, iar dacă sunt prea scurţi, vă vor face să arătaţi ciudat. Lungimea jeanşilor trebuie însă adaptată şi tipului de încălţăminte cu care îi veţi combina. Dacă sunteţi adepta pantofilor cu toc înalt, cumpăraţi-vă blugi care să acopere tocurile. În cazul în care preferaţi încălţămintea cu toc foarte mic sau chiar balerinii, jeanşii trebuie să fie suficient de scurţi încât să nu călcaţi pe tiv, de preferat până la gleznă sau puţin deasupra.
Puteţi combina blugii XXL cu tenişi, dacă preferaţi o ţinută sport, sau îi puteţi purta cu o pereche de pantofi cu toc înalt, din care nu se va vedea decât vârful. Dacă nici una dintre aceste opţiuni nu vă surâde, sandalele cu talpă ortopedică reprezintă o alegere extraordinar de potrivită pentru combinarea cu acest model de pantaloni.  Accesoriul ideal pentru o pereche de blugi XXL este o geantă supradimensionată. Însă, dacă vă plac contrastele şi vreţi să obţineţi un efect şic, puteţi asorta cu succes jeanşii cu o poşetă mică şi elegantă.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS