10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Viţel cu patru nări în Statele Unite

Un fermier din Statele Unite a trăit un adevărat şoc după ce în cireada sa a venit pe lume un viţel cu patru nări. Aceasta s-a întâmplat în statul american Wisconsin, în ferma lui Mark Krombholz, din Lincoln County. La început, fermierului i s-a părut că are de-a face cu o rană. „La început am crezut că s-a rănit la bot, apoi mi-am dat însă seama că are patru nări“, a povestit Krombholz. Lucy, cum a fost botezată viţica, nu pare să aibă probleme din cauza nasului, ea rămânând alături de fraţii şi surorile ei.

Vibratoare cu nume de fotbalişti

Beate Uhse, cea mai cunoscută companie producătoare de jucării sexuale din Germania, este obligată să plătească daune în valoare de 50.000 de euro fotbaliştilor Michael Ballack şi Oliver Kahn, pentru că a comercializat în perioada campionatului mondial din 2006 vibratoare care făceau aluzie la numele lor. Fotbaliştii germani au ajuns la o înţelegere cu compania Beate Uhse la Tribunalul din Hamburg. Firma producătoare de jucării erotice a vândut în trei sex-shopuri vibratoarele „Olli K.“ şi „Michael B.“ , care duceau cu gândul la numele celor doi fotbalişti. Michael Ballack şi Oliver Kahn au dat în judecată compania Beate Uhse, căreia i-au cerut despăgubiri de 50.000 de euro fiecare.

A fost inaugurată închisoarea fără gratii

În Tokyo a fost inaugurat primul penitenciar administrat de o companie privată. După cum informează Libero.it, închisoarea, situată în provincia meridională Yamaguchi, se întinde pe o suprafaţă de 28 de hectare şi, spre deosebire de celelalte "surate" ale sale, nu are gratii la ferestre, fiind, în schimb, dotată cu sisteme electronice de siguranţă. Aici pot fi găzduiţi maximum 500 de bărbaţi şi tot atâtea femei, aflate la prima lor condamnare .

Mickey Rourke s-a logodit pentru a treia oară

Mickey Rourke s-a logodit de curând cu iubita sa, modelul Christine Myers. După cum informează site-ul femalefirst.co.uk, cei doi îşi fac planuri de căsătorie, eveniment care ar putea avea loc la restaurantul Nello din New York. Actorul din pelicula "Sin City" a mai fost căsătorit de două ori, în anii 1980, cu Debra Feuer, iar a doua oară, zece ani mai târziu, cu modelul Carre Otis.


Brooke Shields susţine mamele care suferă de depresie postnatală

Brooke Shields, cea mai mediatizată victimă a depresiilor postnatale, s-a oferit să ajute tinerele mămici care se confruntă cu aceeaşi problemă ca şi ea, informează site-ul cyberpresse.ca. „Foarte multe tinere trăiesc adevărate traume după ce nasc. Este timpul să încercăm cu toţii să le ajutăm să depăşească depresiile, pentru că, în caz contrar, ele pot rămâne cu sechele“, a declarat actriţa. Anul trecut, Brooke Shields a mărturisit că a luat antidepresive pentru a scăpa de această tulburare psihică pe care a resimţit-o după ce a adus-o pe lume pe prima fetiţă. „Am încercat în repetate rânduri să rămân însărcinată şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reuşit“, a declarat actriţa, după ce a fost criticată de amicul ei Tom Cruise pentru că a apelat la medicamente. Brooke Shields mai are un copil împreună cu soţul ei, regizorul Chris Henchy.

George Bush – demis pentru 12 secunde

Opozanţii lui Bush, care au avut inspiraţia să urmărească postul de televiziune CNN zilele trecute, au trăit pentru o clipă cu impresia că visul lor cel mai mare s-a împlinit. Pe micul ecran, a apărut pentru 12 secunde o ştire „fierbinte“, în care se anunţa că George W Bush şi-a dat demisia. Însă, din păcate pentru ei, bucuria a fost de scurtă durată. Din câte se pare, demisionarul cu pricina era premierul britanic Tony Blair, un prieten de nădejde al peşedintelui american.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS