21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Dieta cu ţelină

Ţelina este un bun remediu împotriva obezităţii, ea accelerează digestia, elimină toxinele din organism, creşte diureza, stimulează activitatea de drenare a bilei, scade glucoza din sânge, ajută la eliminarea gazelor intestinale şi a viermilor intestinali, dacă e cazul. Şi la toate aceste beneficii aduse organismului se mai adaugă şi efectele deosebite în astenia psihică, fizică sau sexuală!

Site-ul www.femeia.ro vă propune o dietă de 15 – 20 de zile pe bază de ţelină, pe parcursul căreia veţi slăbi cinci kilograme.
Alimentele permise în timpul acestui regim sunt: ţelină, fructe şi legume, carne slabă de pui şi peşte, ouă, iaurt.
Se beau în fiecare dimineaţă, înainte de masă, 100 ml suc de ţelină. Ţelina poate fi consumată şi sub formă de salată crudă, înainte de mesele principale.
Mic dejun: suc de ţelină, un sandviş (cu ce vreţi dumneavoastră) sau o omletă, ori un iaurt.
Prânz: salată de ţelină, înainte cu 15 minute de masă. Se rade ţelina, se sărează, se piperează şi se acreşte cu zeamă de lămâie sau oţet. O supă din legume şi o bucată de carne fiartă sau friptă vor întregi masa de prânz.
Cină: o cană de lapte şi un sandviş ori brânză de vaci degresată şi o salată verde, castraveţi, roşii, gulii, ardei graşi sau un iaurt, dar nu uitaţi de salata de ţelină înainte de masă. Dacă simţiţi că v-aţi săturat doar cu salata de ţelină, renunţaţi la altceva!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS