Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Proteză antimuşcătură pentru câinii periculoşi

Agresivitatea unora dintre rasele de câini este un subiect de actualitate. După numeroasele atacuri asupra copiilor care au fost înregistrate în mai multe ţări, autorităţile se întreabă ce măsuri ar trebui să fie luate pentru protejarea populaţiei. După cum informează site-ul haisentito.it, în Elveţia a fost inventată prima proteză antimuşcătură. Aceasta se aplică pe dinţii câinilor din rasele considerate periculoase. O eventuală muşcătură din partea unui astfel de câine nu mai reprezintă un pericol. Proteza antimuşcătură a fost inventată de un muncitor elveţian, Septim Saciri, şi a fost realizată de soţia acestuia, de profesie tehnician dentar. Potrivit lui Septim Saciri, aceasta este mai bună decât botniţa şi este foarte uşor de folosit. În plus, proteza ar fi mult mai puţin traumatizantă pentru câini, deoarece aceasta le permite patrupedelor să latre. Costul unei astfel de proteze este de aproximativ 94 de euro.

Freddie Mercury din răşină

Freddie Mercury, solistul trupei rock Queen, a fost sculptat în răşină. Potrivit site-ului 7sur7.be, opera de artă face parte dintr-o nouă colecţie de sculpturi dedicate cântăreţilor rock, printre care se numără Rob Halford, chitariştii formaţiei AC/DC, Angus şi Malcolm Young. Reprezentanţii firmei Knucklebonz au declarat că au realizat operele de artă la cererile fanilor cântăreţilor. Sculpturile sunt create din răşină şi sunt vopsite cu grijă, fiind analizate până în cele mai mici detalii. În total, au fost făcute 3.000 de sculpturi, care sunt însoţite de un certificat de autenticitate.

Kirk Douglas visează să o întâlnească pe Angelina Jolie

Una dintre cele mai mari ambiţii ale actorului Kirk Douglas pentru anul 2007 este de a o întâlni pe vedeta hollywoodiană Angelina Jolie, pentru care are o admiraţie deosebită. După cum informează site-ul pipole.net, pentru tatăl lui Michael Douglas, o întâlnire cu eroina filmului „Tomb Raider“ ar fi punctul culminant al celor 91 de ani ai săi. „Aş vrea să mă întâlnesc cu Angelina Jolie. Este visul meu. Asta doar dacă soţia mea mi-ar permite, bineînţeles“, a declarat Kirk Douglas.


Liz Hurley se visează din nou mămică

Liz Hurley îşi doreşte un copil împreună cu soţul ei, omul de afaceri indian Arun Nayar. Potrivit site-ului 7sur7.be, prezentă la un eveniment monden care a avut loc de curând la Berlin, actriţa de 41 de ani şi-a exprimat dorinţa de a avea al doilea copil. Liz Hurley şi Arun Nayar s-au căsătorit în luna martie, ocazie cu care au organizat două ceremonii. Potrivit sursei citate, Liz Hurley are un băiat dintr-o relaţie anterioară cu realizatorul Steve Bing.

Eva Longoria îşi caută biserică

Cunoscuta vedetă a serialului „Nevaste disperate“, Eva Longoria, şi-a luat deja zborul spre Paris pentru a face pregătirile pentru nunta ce va avea loc în luna iulie. După cum informează site-ul libero.it, vedeta urmează în aceste zile să aleagă locaţia exactă unde se va desfăşura evenimentul. Ceremonia religioasă ar putea avea loc la Biserica St. Germain L’Auxerrois, aflată în apropierea Muzeului Louvre.

Jennifer Lopez a primit ameninţări cu moartea

După Angelina Jolie şi Lindsay Lohan este rândul divei latino Jennifer Lopez să primească ameninţări cu moartea din partea unor membri ai organizaţiei de apărare a drepturilor animalelor, PETA. După cum informează site-ul pipole.net, care citează un prieten al cântăreţei, securitatea acesteia a fost ameninţată, Jennifer primind o serie de scrisori prin care era ameninţată cu moartea. Acesta a fost motivul pentru care vedeta are mereu în jurul său mai multe gărzi de corp. Ea este, de asemenea, însoţită şi de doi poliţişti în civil.

Exit mobile version