10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştirii

Adam şi Eva ai zilelor noastre trăiesc în Marea Britanie

Doi adepţi ai nudismului au participat la o şedinţă foto neobişnuită, în timpul căreia le-a ţinut companie un piton, informează site-ul thesun.co.uk. Andrew şi Jane Balfour s-au lăsat fotografiaţi împreună cu reptila uriaşă, pe numele său Lizzy, dar ei au pozat nud, aducând aminte de cuplul biblic Adam şi Eva. Singurul element care a lipsit a fost mărul. Cei doi au acceptat această provocare pentru a promova cel mai mare eveniment de nudism organizat vreodată în Marea Britanie, manifestare ce va avea loc în luna iunie. Peste 2.500 de persoane sunt aşteptate să participe la „Proiectul Eden“, în cadrul căruia vizitatorii vor fi invitaţi să se plimbe printr-o „Grădină a Raiului“ din zilele noastre, purtând, după caz, doar costumul lui Adam sau al Evei.

Un pensionar a scăpat miraculos dintr-o explozie

Un pensionar din Malmesbury – Anglia a scăpat ca prin minune după ce apartamentul său a explodat, în momentul în care acesta încerca să-şi facă un ceai. Potrivit site-ului ananova.com, Jimmy Brown, de 70 de ani, se întorsese acasă după ce îşi plimbase câinele şi a aprins focul pentru a face un ceai. În momentul acela s-a auzit o explozie puternică ce a distrus partea din faţă a casei. Suflul exploziei a fost atât de puternic încât bucăţi din zidărie şi geamurile casei au fost aruncate 15 metri în aer. Bărbatul a fost norocos, scăpând doar cu câteva zgârieturi şi răni uşoare. Acesta a intrat apoi printre rămăşiţele casei pentru a-şi salva câinele. Vecinii bărbatului au simţit şi ei explozia. „Casa arată ca după război. Nu ne putem închipui cum Jimmy a ieşit împreună cu câinele, prin flăcări, doar cu câteva zgârieturi“, a declarat un martor.

Miei vânduţi pe post de pudeli

Mii de femei cu dare de mână au fost păcălite de o companie care le-a vândut miei pe post de pudeli, informează site-ul thesun.co.uk. Turme de miei au fost trimise în Japonia din Marea Britanie şi apoi vândute pe internet de către o companie care susţinea că acestea sunt cele mai bune animale de companie. Întreaga escrocherie a fost scoasă la lumină când Maiko Kawakami, o vedetă din Japonia, s-a plâns în cadrul unei emisiuni televizate că „pudelul“ ei refuză cu încăpăţânare să latre sau să consume mâncare pentru câini. Kawakami a arătat fotografii ale animalului său de companie şi a fost extrem de afectată când a aflat că de fapt ţinea în casă un miel, nicidecum un câine. După acest incident, sute de femei au sunat la poliţie pentru a reclama că li se vânduseră miei în loc de câini de rasă. Escrocheria a funcţionat pentru că în Japonia nu prea sunt ovine şi japonezii nu ştiu cum arată aceste animale. Compania care se face vinovată de această afacere a fost închisă, iar cei care au fost păcăliţi îşi cedează „pudelii“ grădinilor zoologice.

Drew Barrymore – cea mai frumoasă femeie din lume

Actriţa Drew Barrymore a fost desemnată Cea mai frumoasă femeie din lume de revista People. Potrivit site-ului 7sur7.be, actriţa de 32 de ani a fost văzută de curând alături de Hugh Grant în pelicula „Le come-back“, iar următorul său proiect cinematografic Lucky You va avea premiera pe 4 mai, în America. Angelina Jolie a fost câştigătoarea de anul trecut a acestui titlu. Scarlett Johansson, Jennifer Garner, Halle Berry, Helen Mirren şi Jennifer Aniston se regăsesc şi ele în topul celor mai frumoase femei din lume. La capitolul cei mai frumoşi bărbaţi, câştigător este actorul Matthew McConaughey, cel care a primit în 2005 şi titlul de cel mai sexy bărbat. Pe locul al doilea se află Eric Bana.

Angelina Jolie: Nu sunt Maica Tereza

Actriţa Angelina Jolie a declarat că nu vrea să fie catalogată drept „Maica Tereza de la Hollywood“. După cum informează site-ul pipole.net, eroina filmului „Tomb Raider“ se simte responsabilă din punct de vedere moral de anumite situaţii din lume şi nu caută să-şi facă publicitate atunci când se implică în diverse acţiuni umanitare. „Pentru mine este foarte clar. Sunt privilegiată în calitate de actriţă la Hollywood, într-o lume în care domneşte injustiţia. Nu vreau să fiu considerată o Maica Tereza a Hollywood-ului. Vreau doar să-i ajut pe oamenii aflaţi la nevoie. Nu cred că sunt singura care face acest lucru, doar că eu sunt mai mediatizată decât alţii“, a declarat Angelina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS