Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Mii de pantofi în dar pentru Papa Benedict al XVI-lea

Papa Benedict al XVI-lea a primit 15.001 perechi de pantofi în timpul vizitei pe care a efectuat-o la Vigevano. Oraşul italian este cunoscut drept „capitala pantofilor“ şi, după cum informează site-ul abc.net.au, reprezentanţii unui producător de încălţăminte i-a oferit Papei o pereche de pantofi pentru el şi încă 15.000 de perechi pentru nevoiaşii din întreaga lume. Pantofii primiţi de Papa Benedict sunt mocasini vişinii din piele de cangur, creaţi de firma Moreschi, iar încălţămintea care va ajunge la persoanele nevoiaşe include cizme şi alte tipuri de pantofi. Miile de pantofi urmează să fie trimise către organizaţiile caritabile indicate de Vatican.

Madonna ar putea cumpăra orfelinatul din Malawi

Madonna a întins o mână de ajutor orfelinatului din Malawi, oferindu-se chiar să-l cumpere. Potrivit site-ului starpulse.com, cântăreaţa pop, de 48 de ani, a anunţat public în timpul vizitei făcute în Mchinji că intenţionează să se implice în mai multe proiecte de ajutorare a copiilor abandonaţi. „S-ar putea să preiau orfelinatul de unde l-am înfiat pe David pentru că actualul director este în vârstă şi se apropie de pensie. Dacă voi fi susţinută, voi continua să ajut această ţară“, a declarat Madonna. Potrivit sursei citate, „icoana“ muzicii pop îşi caută şi o casă în Malawi, unde îşi doreşte să petreacă o lună în fiecare an, pentru a se putea implica mai uşor în proiectele caritabile pe care şi le-a propus.

Prinţul moştenitor al Danemarcei a devenit tată pentru a doua oară

Prinţesa Maria a Danemarcei a născut sâmbătă o fetiţă, aceasta fiind prima prinţesă care se naşte în familia regală daneză din anul 1946. Mica prinţesă a avut aproape 3,300 kg şi 50 de centimetri la naştere şi în prezent atât copilul, cât şi proaspăta mămică se simt foarte bine, au declarat surse din palatul regal. Prinţul moştenitor al Danemarcei, Frederik, a fost alături de soţia sa în timpul naşterii. Cuplul regal mai are un copil, un băiat de un an şi jumătate, Christian, iar fetiţa care s-a născut sâmbătă va reprezenta a treia generaţie de descendenţi regali, după tatăl ei, Prinţul Frederik, şi Christian, fratele ei.

Jennifer Aniston are patru „copii“

Jennifer Aniston se poartă cu animalele sale de companie ca şi când acestea ar fi copiii ei, informează site-ul boston.com. Actriţa, care are patru câini, a cheltuit 500 de dolari pe tricouri, pulovăraşe, hamuri şi zgarde pentru „copilaşii“ săi, iar când a plătit produsele, nu s-a abţinut să nu spună personalului din magazin cât de mult îşi iubeşte animalele de companie. O sursă din cadrul magazinului a declarat pentru revista National Enquirer că actriţa i-a mărturisit casierei că în urmă cu 20 de ani credea că aceia care cheltuiesc mulţi bani pentru animalele de companie sunt nebuni de-a dreptul, dar că acum îi înţelege perfect, pentru că şi ea crede că sunt ca nişte copii.

Exit mobile version