13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHarrison Ford şi Calista Flockhart îşi unesc destinele

Harrison Ford şi Calista Flockhart îşi unesc destinele

Harrison Ford s-a logodit de curând cu Calista Flockhart, cu care trăieşte o relaţie frumoasă de câţiva ani. Actorul, de 64 de ani, i-a adresat Calistei întrebarea cea mare chiar de ziua păcălelilor, pe 1 aprilie, iar aceasta i-a dat în schimb, fără ezitare, răspunsul mult aşteptat.

Plan bine gândit

În dorinţa de a ieşi totul cât mai bine, Ford i-a cerut ajutorul lui Liam, fiul adoptiv al actriţei, care are doar şase ani. Planul a fost unul bine gândit şi pus la punct de actor. Liam i-a transmit mamei sale următorul mesaj: „Domnul Ford o să fie tatăl meu“. Calista s-a amuzat copios la auzul acestui mesaj, care s-a dovedit a fi cât se  poate de serios pentru că, în momentul acela, Harrison a întrebat-o, de faţă cu copilul, dacă vrea să fie soţia lui. Actriţa din serialul „Ally McBeal“ nu a stat pe gânduri şi a spun un „da“ din toată inima. Cei doi au început apoi să stabilească detaliile căsătoriei, pe care şi-o doresc cât se poate de intimă. Data exactă a ceremoniei nu a fost stabilită, dar se pare că aceasta va avea loc în toamnă, îndată ce Ford va termina filmările la partea a patra a filmului „Indiana Jones“.
Harrison Ford şi Calista Flockhart s-au cunoscut în 2002 la festivitatea de decernare a premiilor Golden Globe.
Întâmplarea a făcut ca momentul în care aceştia s-au cunoscut să fie puţin stânjenitor pentru amândoi. Actriţa a vărsat, din greşeală, un pahar de vin roşu pe legendarul actor, incident care se pare că a fost de bun augur pentru ei. La scurt timp, Calista şi Harrison au început o frumoasă poveste de iubire.

Al treilea mariaj?

Pentru Harrison Ford acesta este al treilea mariaj. Actorul s-a căsătorit pentru prima dată în 1964, cu Mary Marquardt, de care a divorţat însă 15 ani mai târziu. Cei doi au împreună doi băieţi, Ben, de 39 de ani, şi Willard, de 37 de ani.
Al doilea mariaj al actorului a avut loc în 1983, cu Melissa Mathison, împreună cu care are doi copii, Georgia, de 16 ani, şi Malcolm, de 20 de ani. Cei doi au divorţat după 21 de ani. Al doilea divorţ al lui Harrison Ford a intrat în istorie ca fiind unul dintre cele mai scumpe divorţuri de la Hollywood.
Ford s-a numărat în acea perioadă printre cel mai bine plătiţi actori din lume, câştigând 20 de milioane de dolari pentru un film. Mathison a cerut la divorţ un procent din încasările realizate de soţul său în timpul căsătoriei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS