13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDurii de la Hollywood în rol de tătici

Durii de la Hollywood în rol de tătici


Aşa cum multe dintre vedetele de la Hollywood sunt şi supermame, nici bărbaţii pe care îi admirăm pe marile ecrane nu se lasă mai prejos şi îşi etalează calităţile de supertaţi.

Vedetele trăiesc într-o lume unde nimic nu este ceea ce pare a fi şi, prin urmare, familia joacă un rol extrem de important, fiind poate singurul element de stabilitate într-o viaţă într-o continuă mişcare. De aceea, actori de marcă precum Antonio Banderas sau Johnny Depp nu se sfiesc să spună lumii întregi că bucuria lor cea mai mare  o reprezintă familia, în special copiii.

Rebelul Johnny Depp s-a aşezat la casa lui

„Cel mai mult îmi place să-mi petrec timpul cu familia“, spune Johnny Depp, cel care până nu demult era cunoscut drept un rebel al Cetăţii Filmului.
„Sunt un om de casă, ador să-mi petrec timpul cu copiii mei“.
Johnny Depp s-a aşezat la casa lui alături de iubita sa,Vanessa Paradis, ducând o viaţă minunată şi bucurându-se de cei doi copii, Lily-Rose şi Jack, despre care actorul spune că sunt „cele mai bune lucruri din viaţa lui“.
Actorul este încântat de copiii lui şi de dragul lor a optat pentru o abordare diferită a carierei cinematografice, alegând să interpreteze roluri care să fie populare în rândul copiilor, el dând viaţă unor personaje precum Willy Wonka (din pelicula „Charlie şi fabrica de ciocolată“) sau Jack Sparrow (din seria „Piraţii din Caraibe“).
„De când am devenit tătic, am început să încerc să joc în filme pe care le pot privi şi copiii“, mărturiseşte Johnny Depp.

Hugh Jackman se topeşte când vine vorba de copii

Nu mulţi copii se pot lăuda că tatăl lor este un super-erou, însă Oscar Maximilian şi Ava Eliot au acest privilegiu. Tatăl lor este nimeni altul decât Hugh Jackman, cel care îi dă viaţă personajului Wolverine din trilogia „X-Men“. Poate că pe marele ecran este prezentat ca un tip extrem de dur, când vine vorba de copiii săi, el se înmoaie complet. „Este un privilegiu să fii părinte. Eu cred foarte mult în soartă şi sunt ferm convins că ne-a fost predestinat să fim împreună“, spune el.
În ceea ce priveşte educaţia copiilor, Hugh Jackman spune că este mai dur cu Oscar doar pentru că este băiat.
„Şi eu sunt bărbat şi ştiu prin ce va trece când va începe să iasă la întâlniri cu fetele“.
Când vine vorba de fiica lui, recunoaşte că devine mult mai blând: „Mă înmoi complet, nu mă mai recunosc nici eu. Parcă văd că după ce va creşte, când Ava îmi va cere să îi cumpăr o maşină, eu o să mă grăbesc să-i iau nu una, ci două“, este de părere Jackman.

Will Smith – un tată mai bun în fiecare zi

Jada Pinkett Smith nu se dă înapoi niciodată de la a lăuda calităţile de părinte ale celebrului său soţ, Will Smith: „Ceea ce este extraordinar la Will este că învaţă în fiecare zi să devină o persoană mai bună, un soţ mai bun şi un tată mai bun. În fiecare zi învaţă câte ceva despre meseria de tată şi, din punctul meu de vedere, este de admirat, pentru că până la urmă asta înseamnă să fii părinte. Copiii nu vin cu instrucţiuni de folosire“.
Starul din „Ziua Independenţei“ este mândru de cei trei copii ai săi: Jaden, Willow şi Trey, acesta din urmă fiind cel mai mare. Pentru Will Smith, familia a fost dintotdeauna prioritatea numărul unu şi a dorit să ţină seama de aceasta. De aceea, în anul 2002, a părăsit ceremonia de decernare a Premiilor Oscar înainte de a afla dacă a primit sau nu această distincţie pentru a merge acasă la fiica lui, care era ţinută la pat de o răceală puternică.

Antonio Banderas – cel mai entuziast tătic

Antonio Banderas este unul dintre exponenţii cei mai entuziaşti ai categoriei taţilor de la Hollywood.
„Eu am învăţat mai multe de la fiica mea decât a învăţat ea de la mine“, a mărturisit actorul.
„Am aflat, în sfârşit, cum este să fii iubit necondiţionat şi, de când Stella s-a născut, pentru mine fiecare zi este o bucurie şi provocare“. Şi „fata lui tata“ este mereu dornică să spună lumii întregi de ce tatăl ei este cel mai bun: „Îmi place să merg la ski cu tata, îmi place că ştie să cânte la chitară şi îmi place că îşi face mereu timp să stea cu mine“, povesteşte fiica lui Banderas.
Actorul, care este şi tatăl vitreg al copiilor soţiei sale, Melanie Griffith, dintr-o căsnicie anterioară, spune că nu este prea exigent. Susţine că strategia cea mai bună  pentru a educa un copil este aceea de a vorbi cu el ca şi cu un adult, pentru că, observând comportamentul Stellei, a constatat că puştilor nu le place să le fie ascunse anumite detalii, ci vor ca totul să fie cât se poate de deschis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS