22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBollywood-ul, în straie de nuntă

Bollywood-ul, în straie de nuntă

Cel mai celebru cuplu de actori de la Bollywood, Aishwarya Rai şi Abhishek Bachchan, s-au căsătorit la Bombay, departe de ochii presei şi a fanilor. Aishwarya Rai, fostă Miss Univers, şi actorul Abhishek Bachchan, fiul unui legendar actor de la Bollywood, s-au logodit la începutul acestui an, iar oficializarea căsătoriei, planificată pentru această lună, a constat într-o petrecere de trei zile şi trei nopţi.
Cuplul a ales drept locaţie două dintre reşedinţele familiei Bachchan, situate la nord de capitala indiană, şi a luat măsuri de siguranţă, transformând reşedinţele în adevărate fortăreţe. Intrarea pe teritoriul familiei Bachchan s-a făcut după o amănunţită cercetare, cei doi angajând personal specializat care a testat toţi invitaţii cu un detector de metale. Petrecerea a fost relativ restrânsă, actorii dorind mai mult intimitate decât opulenţă. Milioanele de fani ai celor doi actori au fost profund dezamăgiţi de dorinţa acestora de a se căsători „în spatele uşilor închise“. Prima din cele trei zile, cât a durat căsătoria, a fost „sangeet“, o petrecere tradiţională indiană care precede evenimentul în sine. Doar două sute de persoane au primit invitaţie la marele eveniment din viaţa vedetelor şi un număr de 500 de poliţişti au asigurat protecţia mirilor şi au încercat să-i ţină departe pe curioşi.

„Abhiash“

Familia Bachchan şi-a rugat vecinii să nu îşi închirieze balcoanele paparazzilor, cameramanilor sau faniilor înfocaţi ai celor doi actori. Presa indiană aştepta de luni bune momentul în care actriţa de 33 de ani va spune mult aşteptatul „da“ şi îşi va uni destinul cu Abhishek Bachchan, în vârstă de 30 de ani. Cuplul a fost supranumit „Abhiash“, un melanj între prenumele celor doi, poreclă inspirată de „Brangelina“, denumire dată cuplului mult mai celebru de la Hollywood, format de Brad Pitt şi Angelina Jolie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS