10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Sunteţi încurajat de un prieten să porniţi într-o direcţie ce necesită o concentrare serioasă de forţe. Nu este un drum nou, dar, temerar cum sunteţi, nu vă veţi da înapoi de la nici o provocare. Aveţi energia şi chiar inconştienţa de a vă lupta pentru noul scop, dar aveţi, totodată, nevoie şi de susţinerea celor din jur. Trebuie să fiţi lider, dar cu un grup de susţinere în spate.
 Taur
Un ajutor nesperat apare într-un moment foarte bun pentru a rezolva o problemă. Nu credeaţi că mai vine şi este oferit de o persoană de la care nu bănuiaţi că aţi putea avea vreodată susţinere. Unele aspecte se rezolvă mai bine decât aţi fi crezut, şi numai prin intervenţii neaşteptate de la prieteni sau admiratori secreţi. Prietenul la nevoie se cunoaşte.
 Gemeni
Visaţi la un scop măreţ în carieră, dar e cale lungă până veţi ajunge acolo, un drum în care aveţi nevoie ori de susţinere sus-pusă, ori de o recalificare, de un curs de specializare care să vă deschidă perspectivele spre acel ţel. Gândiţi-vă serios la o schimbare de direcţie profesională, pentru că doar aşa vă veţi vedea visul împlinit.
 Rac
Un eveniment deosebit, în care v-aţi pus mari speranţe, pare să cunoască azi o modificare neaşteptată: ori este contramandat pe altădată, ori iese invers decât aţi sperat. Surprizele neplăcute vizează mai ales acele planuri în care aţi avut aşteptări foarte înalte, descoperind că aţi alergat după himere. Trebuie să vă treziţi la realitate.
 Leu
Vă faceţi planuri interesante pentru perioada următoare şi tot ce vă puneţi în gând are mari şanse să se concretizeze într-o formă promiţătoare. Mergeţi mai departe cu încredere fără să ţineţi cont de părerile adverse. Puteţi să vă impuneţi în faţa tuturor, pentru că dreptatea este de partea dumneavoastră. Apar ocazii bune de a vă afirma, de a atrage laude şi admiratori.
 Fecioară
Vă treziţi în faţa unei crize financiare, de parcă rămâneţi brusc ori fără bani- atenţie la portofel-, ori fără siguranţa viitoarelor venituri. Poate apare o plată neaşteptată, care vă dă peste cap liniştea şi până nu aduceţi totul la zi, nu vă puteţi calma. Aruncaţi o privire peste datoriile mai vechi, e posibil să fi uitat de una dintre ele.
 Balanţă
Este o zi obositoare, în care totul vă iese după mari eforturi. Nu înseamnă că eşuaţi, ci doar că trebuie să insistaţi mai mult pentru a ajunge la ceea ce v-aţi propus, ceea ce vă va extenua peste măsură sau vă va face să vă gândiţi mai serios dacă merită să continuaţi această cale. Poate aveţi nevoie de o pauză şi ar fi cazul să o luaţi acum.
 Scorpion
Succesul în competiţii sau confruntări este asigurat pentru că aveţi o energie aparte, cu care reuşiţi să vă faceţi remarcat. Cei slabi se vor lupta să vă eclipseze, să vă dea jos de pe piedestalul pe care v-aţi instalat prin propria valoare, dar nu vă sinchisiţi cu astfel de persoane. Îi lăsaţi să se lupte pentru putere şi jubilaţi de victoria dumneavoastră.
  Săgetător
Sunteţi un membru activ în societate, implicat în toate activităţile propuse. Daţi telefoane, primiţi veşti de la multă lume sau faceţi vizite pe placul dumneavoastră. Sunteţi o prezenţă tonică, deci să nu vă mire că sunteţi tras în atâtea direcţii. Peste tot trebuie să întreţineţi atmosfera, să spuneţi glume, să discutaţi, pentru că se schimbă totul oriunde apăreţi dumneavoastră.
 Capricorn
Lumea se ceartă în preajma dumneavoastră, dar sunteţi atât de nepăsător la nervii altora, că-i lăsaţi pe toţi să se certe şi vă vedeţi de alte probleme. Discuţiile cu ton ridicat, disputele, conflictele vă lasă rece, considerând că nu sunt problema dumneavoastră. Nimic nu vă deranjează, nici măcar criticile la adresa dumneavoastră, ci abordaţi o atitudine rece şi indiferentă.
 Vărsător
Vă propuneţi câteva zile de distracţie, de aceea uitaţi de orice griji şi probleme şi căutaţi numai locurile în care să vă simţiţi bine. Vă eliberaţi de tot ceea ce v-a preocupat şi vă distraţi cu oricine vă apare în cale: cu prietenii, cu copiii, chiar şi cu necunoscuţii întâlniţi în parc. Puteţi primi invitaţii pe placul dumneavoastră: la film, la plimbare, la o petrecere, şi nu veţi refuza nici o ocazie de a vă amuza.
 Peşti
Nu vă puteţi exprima părerea în faţa unei persoane mai mature pe care o respectaţi şi pe care nu vă permiteţi să o contraziceţi. Preferaţi să vă abţineţi de la comentarii şi să o lăsaţi pe ea să vorbească, deşi nu sunteţi de acord cu toate părerile sale. Tăceţi, dar totul până la un punct, pentru că şi răbdarea dumneavoastră are o limită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS