9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSăptămâna 16 - 22 aprilie

Săptămâna 16 – 22 aprilie

 Berbec
Poveştile de dragoste nu vor constitui o prioritate pentru dumneavoastră în cursul acestei săptămâni, dar sunteţi într-o dispoziţie foarte generoasă. Neptun ţese vrăji în jurul lui Venus şi astfel vă veţi îndulci reacţiile faţă de o persoană care este foarte îndrăgostită de dumneavoastră. Deşi nu vreţi să vă luaţi nici un angajament deocamdată, sentimentele sunt reciproce.

 Taur
Este uşor să fiţi tulburat atunci când viaţa devine agitată, dar, în cursul acestei săptămâni, trebuie să vă concentraţi atenţia asupra obiectivelor dumneavoastră. În caz contrar, oportunităţile ar putea să treacă pe lângă dumneavoastră. Veţi putea crede că visurile pot fi îndeplinite cu uşurinţă, dar este nevoie, mai întâi, să demonstraţi că puteţi face faţă provocărilor aduse de succese.

 Gemeni
Vreţi neapărat să treceţi la următoarea etapă a proiectului dumneavoastră, dar, mai întâi, trebuie să vă asiguraţi că aţi înţeles cu adevărat implicaţiile acestui pas.
Legătura dintre Venus şi Neptun poate să vă facă să fiţi cu capul în nori. Numai după ce vă veţi asigura că sunteţi cu picioarele pe pământ veţi putea să începeţi să lucraţi cu oportunităţile care au apărut în viaţa dumneavoastră.

 Rac

Treceţi printr-o etapă de stabilire a unor noi conexiuni importante. În ultima vreme v-aţi simtit izolat, dar în cursul acestei săptămâni veţi vedea că oamenii din jurul dumneavoastră vor începe să vă sprijine. Vor apărea în viaţa dumneavoastră nişte persoane care vă vor ajuta să vă concretizaţi proiectele. Aceasta nu înseamnă că trebuie să renunţaţi la vechii prieteni, cărora trebuie să le păstraţi un loc în inima dumneavoastră.

 Leu

Câteodată, oamenii nu vă înţeleg bunele intenţii atunci când tot ceea ce vreţi să faceţi este să împărţiţi responsabilităţile. Îşi pot face apariţia probleme care pot scăpa de sub control, dar veţi reuşi să le identificaţi la timp. Este esenţial să învăţaţi din experienţele anterioare pentru a evita să faceţi din nou aceleaşi greşeli.

 Fecioară
Aveţi nevoie să vi se ofere încredere în dumneavoastră şi, în acest moment, nu vă daţi seama exact cât de bună este poziţia dumneavoastră. Veţi parcurge o săptămână relaxată şi romantică, datorită legăturilor interplanetare create, astfel încât veţi putea să faceţi o schimbare în viaţa dumneavoastră. Bucuraţi-vă de compania unei persoane speciale din viaţa dumneavoastră, în loc să încercaţi să fiţi perfect în orice moment al zilei.

 Balanţă
Legătura dintre Venus, aflată în Berbec, şi  Neptun stârneşte un val de pasiune de care vă veţi lăsa dominat pe tot parcursul săptămânii. Dacă o anumită persoană din viaţa dumneavoastră ştie cu siguranţă că vă iubeşte, dumneavoastră aveţi nevoie de timp pentru a vă clarifica sentimentele fără să se facă presiuni asupra dumneavoastră. Aveţi tendinţa de a vă lăsa dominat de nevoile celorlalţi, dar trebuie să ştiţi că şi dumneavoastră aveţi un cuvânt de spus în toate întâmplările din viaţa dumneavoastră.

 Scorpion
Vă faceţi mari speranţe în legătură cu o relaţie de prietenie nouă şi incitantă, dar trebuie să fiţi mai realist. Legătura creată între Neptun şi Venus vă poate face să nu mai gândiţi cu claritate şi aţi putea fi foarte dezamăgit. Doar pentru că puteţi fi loial cuiva nu înseamnă că şi alţii pot fi capabili de acelaşi lucru.
 
 Săgetător
Odată ce veţi intra în vârtej veţi face progrese rapide. Este foarte important să nu vă lăsaţi antrenat într-un conflict inutil cu alte persoane. O inimă iubitoare şi capacitatea de a ierta sunt calităţile care vor triumfa în final. Legătura dintre Venus şi Neptun poate să vă aducă un cadou neaşteptat.

 Capricorn
În cursul săptămânii veţi avea tendinţa să fiţi mai preocupat de afaceri, dar va trebui să vă ocupaţi şi de problemele inimii. Trebuie să vă asiguraţi că aţi stabilit o bună ierarhie a priorităţilor. Acest lucru este crucial pentru un nou proiect care va începe în curând. Aveţi nevoie de dragoste şi respect şi doar astfel veţi putea să vă concretizaţi visurile.
 
 Vărsător

Atracţia pentru o anumită persoană nu poate fi negată, dar asiguraţi-vă că nu acţionaţi sub impulsul momentului. Călătoria lui Neptun prin semnul dumneavoastră va fi extrem de incitantă, dar câteodată veţi avea senzaţia că vă aflaţi într-un carusel.
Lucraţi asupra lucrurilor care vă vor face cu adevărat fericit şi stabiliţi-vă cu claritate priorităţile.

 Peşti
Se pare că lucrul după care tânjiţi poate fi realizat şi că nu va fi nevoie să faceţi sacrificii prea mari pentru a-l obţine. Câteodată obrăznicia poate aduce după sine recompense, deşi vor exista ocazii când această trăsătură de caracter se va asocia cu complicaţii. Respectaţi-i pe cei din jurul dumneavoastră şi veţi fi la rândul dumneavoastră apreciat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS