10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLuana Ibaka, sărbătorită de fostul ei soţ

Luana Ibaka, sărbătorită de fostul ei soţ

Prezentatoarea emisiunii „Star Style“ de pe B1TV, Luana Ibaka, a împlinit, săptămâna aceasta, 40 de ani şi a dat o petrecere pentru un mare grup de prieteni, într-un club bucureştean. De la petrecerea în cinstea sa nu au lipsit nici fiica ei, Inoke, de trei ani, şi nici fostul soţ al Luanei, Cabral.
Se pare că fostul soţ i-a fost de mare ajutor Luanei cu această ocazie, vedeta de la Acasă TV ocupându-se de fiica lor care, până la miezul nopţii, s-a „dezlănţuit pe ringul de dans“. Bineînţeles, bărbat galant, Cabral nu a venit cu mâna goală la aniversarea celei care i-a fost soţie timp de doi ani (din 2003 până în 2005-n.r.), ci i-a adus un buchet cu 41 de flori şi… o promisiune.
„Pe lângă flori, mi-a zis că o să mergem împreună la cumpărături să-mi iau ce vreau eu, pentru că el nu ştia ce să-mi cumpere. Iar el a fost sacrificatul serii. Nu a băut deloc şi a cărat cu maşina tot ce era de cărat“, a recunoscut vedeta B1 TV, care realizează, săptămânal, trei emisiuni pentru acest post de televiziune: „Căminul de cinci stele“, „Totul despre casa mea“ şi, de la începutul acestei luni, „Star Style“. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII