16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Complexe de vedete

Sunt poate cele mai invidiate femei din lume pentru frumuseţea, faima şi bogăţia lor. Considerate de mulţi fără imperfecţiuni, vedetele au câte un complex despre care decid să vorbească sau nu în public.

Potrivit unui articol publicat de National Enquirer, câteva dintre cele mai invidiate vedete sunt, în realitate, torturate de mii de complexe legate de propriul aspect.
Spre exemplu, Victoria Beckham este una despre celebrităţile care ţin foarte mult la modul în care arată: pielea lipsită de imperfecţiuni, părul mereu aranjat, machiaj profesional, siluetă de invidiat şi mai ales haine şi accesorii după ultima modă. Cu toate acestea, fosta componentă a formaţiei Spice Girls, soţia fotbalistului David Beckham, are un complex cu care nu se poate împăca. Victoria are noduri la picioare şi din acestă cauză se simte foarte stânjenită atunci când trebuie să poarte sandale sau papuci.
Actriţa Sienna Miller se lamentează întruna că este „prea plată“ şi că nu reuşeşte să se îngraşe. Charlize Theron, una dintre actriţele a cărei frumuseţe te lasă fără răsuflare, se plânge că are gâtul prea gros, asemănător cu al unui taur. Pentru actriţa Sandra Bullock punctul slab îl reprezintă mâinile, mai precis degetele, pe care le consideră prea groase, asemănătoare unor cârnaţi. În ceea ce o priveşte pe Michelle Pfeiffer, aceasta a declarat recent că nu este încă pregătită să apeleze la chirurgia plastică în ciuda faptului că nu-i place deloc buza superioară pe care o compară cu ciocul unei raţe. Drew Barrymore, în schimb, a mărturisit public că şi-ar dori să aibă braţele mai slabe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS