8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec

Vă prinde week-end-ul tot pe drumuri, probabil în interes de serviciu. Trebuie să ajungeţi neapărat la o anumită destinaţie pentru a rezolva o problemă importantă.

 Taur

Întrevederea cu un inamic vă întoarce pe dos, alunecaţi într-o pasă proastă, ce seamănă cu o criză de isterie. În loc să vă adunaţi forţele să-l înfruntaţi, îl lăsaţi să câştige teren.

 Gemeni

Relaţia cu prietenii şi fraţii este dificilă. Oricât aţi dori să vă faceţi înţeles, aceştia interpretează greşit ceea ce spuneţi şi tensionează dialogul cu contradicţii, refuzuri şi critici inutile. Va fi cam greu să duceţi o discuţie la capăt.

 Rac

Aveţi bani cât să vă simţiţi bine. O terapie prin cumpărături are întotdeauna cele mai bune efecte din punct de vedere psihologic. Aveţi acum senzaţia că unele aspecte mult aşteptate ajung, finalmente, pe un teren mai sigur.

 Leu

Ar fi bine să fiţi prudent la propunerile unei persoane din anturaj care vrea să vi se bage pe sub piele. Pentru că ştie că vă place să fiţi măgulit, apelează la linguşeli, dar intenţiile ei vor fi nesincere, dorind să câştige prin vorbe mincinoase.

 Fecioară

Ar trebui să plecaţi la drum, dar nu prea vă place ideea. Aţi avea altceva de făcut în acest timp, încât, dacă aţi putea amâna totul pe altădată, aţi fi mult mai fericit.

 Balanţă

Timiditatea nu vă lasă să vă exprimaţi sentimentele sau vă este teamă că o eventuală destăinuire ar putea transmite celuilalt mai mult decât aţi dori. Nu vreţi să vi se descopere slăbiciunea sau iubirea pentru cineva.

 Scorpion

Sunteţi invitat la o nuntă, o petrecere, o recepţie, unde veţi întâlni multă lume şi unde vă veţi simţi excelent. În anturaj ar putea apărea şi o persoană care vă va oferi un sfat bun, o idee salvatoare sau se poate naşte de aici o colaborare fructuoasă.

  Săgetător

Atmosfera se linişteşte în casa dumneavoastră ori datorită unei veşti care restabileşte echilibrul, ori datorită unei persoane care calmează spiritele agitate. Ieşiţi la plimbare, odihniţi-vă şi luaţi legătura cu prietenii.

 Capricorn

Nu vă puteţi încrede în ceea ce vă transmite un prieten, deşi pare sincer şi deschis. Nu sunteţi o companie plăcută, sunteţi închis, rigid, conservator, atitudine care vă face să rataţi şanse extraordinare.

 Vărsător

Plictiseala vă face să vă pierdeţi orice urmă de interes pentru ce se petrece în jur. Nu apare nimic care să dea puţin chef de mişcare sau de acţiune, de aceea veţi cam pierde vremea cu preocupări neimportante.

 Peşti
Cineva încearcă să vă judece visele, să vi le destrame cu orice preţ, să vă atragă atenţia că tot ceea ce doriţi atât de mult este imposibil, chiar dacă dumneavoastră credeţi cu tărie în reuşită. Nu vă luaţi după el, mai bine îi întoarceţi spatele şi vă prefaceţi că nu l-aţi auzit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS