11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAccesorii şic şi retro

Accesorii şic şi retro

Eşarfele, cerceii, brăţările sau pandantivele vin să dea o notă de culoare vestimentaţiei. Sunt, de fapt, accesoriile care aduc un aer şic, retro.

Un plus de eleganţă, o notă distinctă. Asta aduc eşarfele, la modă în acest sezon. Aşa că nu ezitaţi să vă înveseliţi ţinuta cu o eşarfă verde, roşie sau galbenă, culori care se înscriu în tendinţe, fie ea din mătase sau nu, ori cu o pereche de cercei.
Preţul celui dintâi accesoriu variază între 6,5 şi 30 de lei. Cele mai scumpe piese poartă aplicaţii de perle şi pot fi uşor asortate unor ţinute de seară. Rafinamentul, eleganţa vor fi cuvintele de ordine. De asemenea, puteţi opta şi pentru un set de perle. Sunt la modă şi, în plus, se găsesc într-o variată paletă cromatică. Preţul unui astfel de set, din care nu lipsesc colierul şi cerceii, este de 49 de lei. La fel de elegante sunt seturile, colier, brăţară şi cercei, din ochi de tigru, la 55 de lei. La acelaşi preţ puteţi găsi şi seturi din coral roz sau ametist.
Pentru doamnele mai pretenţiose, designerii au creat lanţurile cu cristal Swarovski. O combinaţie reuşită de piele, plastic şi pietre preţioase, la un preţ de 59 de lei. Colierele placate cu aur de 18 karate se înscriu şi ele în tendinţe. Preţul lor, 75 de lei.

Bijuterii florale, vedetele sezonului

Cercei, brăţări, broşe, agrafe, pandantive, orice bijuterie la care vă puteţi gândi… Chiar şi mici flori metalice (25 de lei) aplicate pe geantă sunt foarte trendy în sezonul primăvară-vară 2007. Genţile în formă de floare sunt foarte apreciate de designeri, în vreme ce o simplă broşă cu tematică florală poate adăuga feminitate şi originalitate ţinutei office. Preţul ei variază între 15 şi 45 de lei, ca şi clamele cu pietre semipreţiose. Şi pentru că moda anilor ’60 a revenit în prim-plan, creatorii de bijuterii au readus accesoriile din metal platinat. Elementele florale se găsesc la tot pasul, aşa că, pentru a vă înveseli ţinuta, nu ezitaţi să alegeţi un medalion floral, susţinut de un şnur din piele întoarsă. Veţi scoate din buzunar 39 de lei. Şi pentru medalioanele ce îmbină lemnul cu rafia sau cu mătăsurile, de fapt, biluţe de lemn înfăşurate în astfel de materiale, va trebui să cheltuiţi între 15 şi 57 de lei. Flori pe post de accesorii se găsesc şi la pălării. Preţul unui astfel de accesoriu este între 15 şi 20 de lei. În schimb, pentru pălăriile cu trandafiri de tafta, doamnele vor plăti ceva mai mult, între 55 şi 79 de lei. Stilul croazieră revine în tendinţe, aşa că, la imprimeurile cu dungi colorate sau negre, talia marcată puternic, pălăriile şi ochelarii mari de soare se potrivesc de minune, numai că, în acest caz, cele dintâi nu trebuie să aibă elementul floral. Preţul lor este de 10 lei. La aceeaşi ţinută puteţi accesoriza cercei mari şi imprimaţi, cu monograme marinăreşti, al căror preţ nu depăşeşte cinci lei.

Pentru orice buzunar

Pentru doamnele şi domnişoarele ceva mai modeste, dar care ţin cu tot dinadinsul să se înscrie în tendinţe, designerii au creat şi modele mai ieftine. Coliere ce îmbină lemnul, piele întoarsă sau pietre semipreţioase la cinci sau opt lei. Puteţi găsi şi medalioane cu pietre onix, aliaj inoxidabil la zece lei. Seturile, cu colier şi cercei, sunt ceva mai scumpe, la 35 de lei. Brăţările din imitaţie de piele sau cele din camele se pot achiziţiona cu 20 de lei.
Modele mai ieftine veţi găsi la patru lei, însă nu le veţi putea accesoriza la o ţinută pretenţioasă. Şi dacă nu sunteţi un fan al colierelor, al brăţărilor sau cerceilor, puteţi opta pentru o cordeluţă. Sunt la modă cele cu fundiţe, preţul lor fiind de doi lei, sau cele late, la patru lei. Nu lipsesc din peisaj nici cele cu buline, foarte potrivite unei ţinute uni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS