10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Astăzi veţi constata că lucrurile vă merg strună: aveţi succes în majoritatea activităţilor pe care le întreprindeţi şi relaţiile cu cei din jur merg foarte bine. Profitaţi din plin de ziua asta pentru a cere o mărire de salariu sau măcar o primă pentru rezultatele bune din ultima vreme.

 Taur
Astăzi aveţi planuri mari. În ultimul timp, aţi fost foarte ocupat cu serviciul şi acum simţiţi nevoia de puţină relaxare. Nu încercaţi însă să le faceţi pe toate o dată, căci este posibil să nu reuşiţi. Partenerul de viaţă are probleme în familie. Ar fi bine să aveţi răbdare cu el şi să îl ascultaţi.

 Gemeni
Uneori este mai bine să nu ascultaţi tot ce vă trece pe la urechi: unele lucruri sunt exagerări, iar altele pot fi chiar eronate. Este mai bine să vă încredeţi în propriile forţe şi să daţi tot ce aveţi mai bun. Roadele activităţii dumneavoastră nu vor mai întârzia mult să apară.

 Rac
Ca toată lumea, de altfel, veţi fi implicat în activităţi casnice şi cumpărături. Este foarte posibil să fie nevoie să vă împrumutaţi de bani de la diverse persoane, chiar dacă vă displace să faceţi asta. Aveţi grijă să nu vă pierdeţi cumpătul în timpul discuţiei cu o persoană mai în vârstă decât dumneavoastră.

 Leu
Lucrurile se vor ameliora începând de săptămâna viitoare, nu este cazul să vă faceţi probleme prea mari. Astăzi totuşi sunteţi într-o formă destul de proastră, s-a acumulat oboseala şi sunteţi puţin cam stresat. Nu vă implicaţi în activităţi care necesită atenţie mărită.

 Fecioară
Astăzi veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit un proiect pe care l-aţi început cu mai mult timp în urmă. Energia şi perseverenţa de care daţi dovadă vă vor ajuta să terminaţi totul la timp. În sectorul financiar, lucrurile merg foarte bine. S-ar putea să aveţi parte de o mărire de salariu.

 Balanţă
În ultimul timp, nu aţi fost prea tolerant cu cei din jurul dumneavoastră şi rezultatul acestei atitudini începe să se simtă în comportamentul lor faţă de dumneavoastră. Încercaţi să îi priviţi pe cei din jur cu mai multă simpatie şi să le căutaţi calităţile, nu să le vedeţi doar defectele. Nu întotdeauna îi judecaţi aşa cum trebuie.

 Scorpion

În relaţiile cu cei din jur, lucrurile încep să meargă ceva mai bine. Nu reuşiţi decât să stricaţi totul dacă îi trataţi cu superioritate. În relaţia de cuplu, partenerul se simte neglijat. Încercaţi să îi acordaţi mai mult timp şi să-l faceţi să înţeleagă că ocupă un loc important în viaţa
dumneavoastră.

 Săgetător
Deosebit de satisfăcător e sectorul economic. În sfârşit, vă puteţi răsfăţa cu o zi de shopping, în care să cumpăraţi tot ce vă doriţi, fără să vă abţineţi de la ceva. Încercaţi să vă îngrijiţi şi de condiţia fizică. La serviciu nu lăsaţi lucrurile pe ultima sută de metri.

 Capricorn
Există o persoană care nu aprobă nimic din ceea ce spuneţi sau faceţi. Nu vă pierdeţi prea multă energie încercând să o convingeţi! În scurt timp, situaţia se va remedia. Programul de la serviciu vă oboseşte mai mult decât de obicei şi până acum nu aţi avut satisfacţiile la care aţi sperat.

  Vărsător
Astăzi nimic nu pare imposibil! Înarmat cu simţul umorului şi cu o intuiţie impecabilă, vă urmăriţi ambiţiile, care vă conduc, precum o busolă, spre ascensiunea profesională. Veţi afla ce înseamnă dragostea la prima vedere când veţi arunca o privire mai atentă… exact lângă dumneavoastră!

 Peşti
Nu vă ambalaţi pentru orice greşeală pe care o face partenerul sau pentru orice vorbă aruncată în vânt. Închideţi ochii, măcar astăzi, şi bucuraţi-vă împreună de o vacanţă binemeritată. Dacă plictiseala e cea care vă indispune, nu disperaţi: un prieten vă va da o idee genială înainte de lăsarea serii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU