10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRochia mini - piesa de rezistenţă a acestui sezon

Rochia mini – piesa de rezistenţă a acestui sezon

În multiple forme şi culori, rochiile mini prezente în colecţiile pentru acest sezon le vor oferi doamnelor gust şi eleganţă. Putând fi purtate cu tocuri înalte, cu sandale cu talpă ortopedică sau cu balerini, acestea vor lăsa la vedere picioarele doamnelor, care vor fi în prim- plan în anotimpul cald.

 
Picioare, picioare, picioare… Acesta este cuvântul de ordine al sezonului primăvară-vară 2007. Spre deliciul tuturor bărbaţilor, se poartă din nou rochiile mini. Propunerile din partea designerilor sunt multe şi variate, venind în întâmpinarea tuturor gusturilor. Doamnele va trebui să spună adio rochiilor cu lungimi medii sau celor lungi şi să se pregătească pentru a-şi arăta picioarele în toată splendoarea. Foarte apreciate sunt rochiile cu volane, mulate pe şolduri, dar şi cele plisate. Ca accesorii aplicate pe rochiile mini sunt la modă fundiţele sau cristalele.
Etro propune o rochie elegantă mov cu un guler de culoare neagră, asortată cu o geantă, lanţ şi pantofi argintii, ideală pentru a fi purtată la serviciu. Prada a prezentat cea mai scurtă variantă de rochie mini văzută în acest sezon. Un micro-mini realizat din tafta în culori strălucitoare, fixat cu centuri subţiri din piele înnodate nonşalant în talie. Rochii şi fuste mini, amintind mai degrabă de dimensiunile unei centuri, cu şiraguri de mărgele ataşate amintind de costumele din filmul „Cabaret“, cu imprimeu leopard sau cu borduri brodate manual se găsesc şi în colecţia lui Roberto Cavalli.
Antonio Berardi, revenit în atenţia publicului cu una dintre cele mai simple şi şic colecţii, a realizat rochii mini din materiale metalice. Donatella Versace demonstrează cu o singură rochie realizată din plăcuţe strălucitoare suprapuse precum penajul unei păsări că lungimea „maxi“, pe care o percepem atunci când ne gândim la rochiile pretenţioase, purtate la diverse evenimente simandicoase, poate să fie foarte bine înlocuită de „mini“.
Noua lungime le permite designerilor să aducă din nou în atenţie ciorapii din dantelă, cu modele mari, respectând culoarea rochiei (la Karl Lagerfeld), brodaţi cu cristale (Viktor&Rolf) sau semi opaci. Întotdeauna însă la o rochie sau fustă mini senzaţional vor arăta tot picioarele nude, perfect epilate şi, printr-un artificiu destul de simplu, fals lungite prin pantofii în tonuri de crem sau bej.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS